Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytnie] jaka kombinacja ramu leprza

homeg3289

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaka kombinacja ramu leprza.

2 kostki po 1 gb czy 1 kostka po 2 gb?.

edit wiem ze zle napisalem.
ja nie w polsce od 4ech lat.

Opublikowano

LEPRZA kombinacja to będzie 2 kostki po 1GB, bo będą pracować w dual channel, ale podaj jaki to ram ( ddr1, ddr2, ddr3 )..

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

LEPRZA kombinacja to będzie 2 kostki po 1GB, bo będą pracować w dual channel, ale podaj jaki to ram ( ddr1, ddr2, ddr3 )..

ddr2

Opublikowano

Lecz jak włożysz 2gb w jednej to, później możesz dokupić jeszcze 2gb i masz 4. A jak kupisz teraz 2 po 1gb to później musisz kupić 2x 2gb ;D

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

Lecz jak włożysz 2gb w jednej to, później możesz dokupić jeszcze 2gb i masz 4. A jak kupisz teraz 2 po 1gb to później musisz kupić 2x 2gb ;D

nie chodzi mi wiecej ramu tylko jaka kombinacja.

Opublikowano

Jaka to płyta?

kiepska plyta gigabyte ga-m61vme-s2

ale tylko pytam czy nie lepiej zamienic na 1 kostke 2 gb a po jakims czasie dokupic kolejne 2 na windowsa 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...