Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam, Dysk zewnętrzny

Arcil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jako posiadacz laptopa mam naprawdę mało miejsca na swoim dysku. Chciałbym mieć go więcej, bo nie mogę nawet zainstalować wszystkich gier, które mam na Steam. Zastanawiałem się nad kupnem dysku zewnętrznego (USB) o pojemności 1TB, żeby to na nim trzymać wszystkie gry. Tylko moje pytanie: czy gry będą gorzej chodziły, jeśli będę grał z dysku zewnętrznego? I czy będę mógł skopiować folder z grami na steamie na dysk zewnętrzny, żeby potem nie musieć każdej gry od nowa pobierać?

37496916.png

Opublikowano

1.

czy gry będą gorzej chodziły

Nie, będą chodziły tak samo jak na dysku wew. to nie ma znaczenia czy zewnętrzny czy wewnętrzny, jest to ten sam dysk po prostu i będą chodziły tak jak na wew.

2.

I czy będę mógł skopiować folder z grami na steamie na dysk zewnętrzny, żeby potem nie musieć każdej gry od nowa pobierać?

Tak, będziesz mógł normalnie sobie przerzucić co tam chcesz na ten dysk zewnętrzny.

BTW. 1 terabajt spokojnie starczy na Twoje potrzeby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...