Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft 1.6.2 Wojny Gildi Brak lagów Drop i Exp z stone ogarnięta administracja Zapraszam wejdź i sam oceń.

cyran987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jestem jednym z graczy na serverze nick-Cyreusz ale to nieistotne.Postanowiłem przedstawić wam server ponieważ jest naprawde super a na nim gram od paru godzin:D.Okey to może zaczne:D

Informacje o Serverze #1

Sloty-40

IP-minecraft.specgry.pl:25566

PvP-Tak

Moby-Tak

Zwierzęta-Tak

Nether i End-Tak

Premium-Niewymagane

WhiseList-Off

Typ Servera-Survival Wojny Gildi

Informacje o Serverze #2

Drop z stone.

Diament-0.8%

Szmaragd-2%

Złoto-1.5%

Żelazo-3%

Po prawej stronie ekranu znajduje sie ranking top 5 najleprzych w kilach i statystyki Expa Zabójst zgonów i zabitych mobów.

Na spawnie znajdziecie sklep NPC z którymi możecie do woli handlować.

Na spawnie także jest enchant 16 Level i skrzynie z początkowym eq itp.

Na spawnie jest kącik youtuberów od 100 widzów więc myśle że w nim sie znajde właśnie po zrobieniu tej reklamy mam zamiar nagrać film z servera:D i to nie jeden.

Na serverze znajdziecie wiele spaniałych rzeczy sami wejdzcie i zobaczcie gra sie naprawde przyjemnie.

Jeśli chcecie śledzić to co sie dzieje na serverze i obejrzeć sobie filmy z servera które pojawią sie na moim kanale zapraszam serdecznie-http://www.youtube.c...yreuszPlayGames filmy z servera Przygody z Mieczem III od 2 odc który pojawi sie dzisiaj około południa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siemka jestem jednym z graczy na serverze nick-Cyreusz ale to nieistotne.Postanowiłem przedstawić wam server ponieważ jest naprawde super a na nim gram od paru godzin:D.Okey to może zaczne:D

Informacje o Serverze #1

Sloty-40

IP-minecraft.specgry.pl:25566

PvP-Tak

Moby-Tak

Zwierzęta-Tak

Nether i End-Tak

Premium-Niewymagane

WhiseList-Off

Typ Servera-Survival Wojny Gildi

Informacje o Serverze #2

Drop z stone.

Diament-0.8%

Szmaragd-2%

Złoto-1.5%

Żelazo-3%

Po prawej stronie ekranu znajduje sie ranking top 5 najleprzych w kilach i statystyki Expa Zabójst zgonów i zabitych mobów.

Na spawnie znajdziecie sklep NPC z którymi możecie do woli handlować.

Na spawnie także jest enchant 16 Level i skrzynie z początkowym eq itp.

Na spawnie jest kącik youtuberów od 100 widzów więc myśle że w nim sie znajde właśnie po zrobieniu tej reklamy mam zamiar nagrać film z servera:D i to nie jeden.

Na serverze znajdziecie wiele spaniałych rzeczy sami wejdzcie i zobaczcie gra sie naprawde przyjemnie.

Jeśli chcecie śledzić to co sie dzieje na serverze i obejrzeć sobie filmy z servera które pojawią sie na moim kanale zapraszam serdecznie-http://www.youtube.c...yreuszPlayGames filmy z servera Przygody z Mieczem III od 2 odc który pojawi sie dzisiaj około połódnia.

Na ogół reklama dobra lecz nie pisze sie połódnia lecz południaXD Moze wbije

5vwxw5.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...