Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PORBLEM] GTA IV

Gość Anonymuus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

mam problem z GTA IV , problem polega na tym że gra ścina się co 3-4 sekundy ( kiedy jeżdżę z większą prędkością autem , to w ogóle poezja ..)

Więc co mogę powiedzieć pobrałem sobie moda z strony gta***e.com na ogólnie całą grę , grafikę itp , po prostu na słabsze komputery , lecz niestety nic pomogło . Zrobiłem sobie commandline.txt , oto moja zawartość

-minspecaudio -safemode -memrestrict 230686720 -reflectionquality 1 -shadowdensity 1 -shadowquality 1 -texturequality 1 -viewdistance 15 -waterquality 0 -waterreflectionquality 0 -notimefix 

, lecz też nie pomogło .

Problem polega także na Game Boster'ze , bo kiedy włączam grę za pomocą GB , to przechodzi w ten tryb gry ale po kilku sekundach kiedy gra jeszcze nie weszła już przechodzi w tryb normalny , posiadam także NVIDIA GeForce Experience ( w stylu game boster'a ale no ) nie pomaga ponieważ mam pirata i siedzę na cracku , a to działa tylko na oryginale ..

http://scr.hu/19rl/om6ka - mój komputer .. - Karta graficzna GeForce GT 525M

Może coś mi jeszcze pomóc ? :) z góry dziękuję :)

Pozdrawiam

Anonymuus

Opublikowano

Komputer nawet dobry ;) Może po prostu masz zawalone na dysku z grą(jak i tym systemowym) albo dawno robiłeś defragmentacje?

Bo dziwne ,że żaden z tych sposobów ci nie pomógł.

Opublikowano

Wiesz co nie robiłem defragmentacji , ale myślę że jest to dobry pomysł :)

Opublikowano

Piracka wersja to nie to samo co oryginał. Użytkownicy forum, nie powinni odpowiadać na pytania dotyczących kradzionych gier, a więc z tego powodu temat do zamknięcia.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

No nie do końca piracka wersja , ponieważ , jestem gruby i nie potrafię chodzić , mój kolega wrzucił tylko dla mnie ten plik , więc chyba że " pożyczanie płytki " to też piractwo , ale jak mówię , jestem gruby i nie potrafię chodzić do tego mieszkasz w specjalnym schronie , gdzie nikt mnie nie może odwiedzić :/ Musiałem się przyznać aby dostać pomoc :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...