Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Sponsora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , Szukam Sponsora który Wykupi Dobrego VPS na co najmniej 2-3 tygodnie . Pliki skończone w 60% Ekipa Ogarnięta

posiadamy : Grafika , Technika , Client Mastera ,(poszukujemy Sponsora)

Od Sponsora oczekujemy :

1.Wykupienia Dobrego VPS Zdatnego do Postawienia Serwera Metin2

2.Pomoc W Zasponsorowaniu Potrzeb serwera

3.Dobrego Kontaktu (Skype/Ts/GG/Numer Telefonu)

My:

1.Poświęcamy 24/7 przy robieniu plików

2.Dajemy ci % Z IS (Ustalimy jaki to będzie%)

3.Dajemy Rangę GM

4.Dajemy Rangę Na Forum "Sponsor"

Kontakt :

GG:45018937

Ts3:91.192.225.149 - Problemy Techniczne

Również PW

1oTopNA.png

Opublikowano

tutaj przykładowy ekran logowania który znajdzie się na serwerze.

zaraz dodam

Wiek Teamu 16+ jakby co.

// jeszcze jak narazie są zrobione ekrany ładowania do gry, ale to pokazemy sponsorowi na ts.

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Nie polecamy tego teamu. Współpracują z tym Panem w Cytacie. Co potrafi niszczyć servery, wykorzystując niezauważalnego backdoora w bince. Niszczą servery a padają na 1strzała. Na każdego z nich wystarczy cmd windowsowe :]

7KNm1Wb.png

Opublikowano

Nie polecamy tego teamu. Współpracują z tym Panem w Cytacie. Co potrafi niszczyć servery, wykorzystując niezauważalnego backdoora w bince. Niszczą servery a padają na 1strzała. Na każdego z nich wystarczy cmd windowsowe :]

Kurwa, haker napierdala pingiem z cmd. XDXD

Pozdro, pliki zostały usunięte, bo mnie ddosowałeś, szczała - ps. jak nie masz pojęcia o robieniu serwera to się za to nie bierz.

Opublikowano

Shojacz :D to ja cb nie polecam żadnemu sponsorowi :D wykupi ci dedyka a ty zamiast zrobić na nim Serwer będziesz ddosował ludzi żeby się Podjarać

P.S Kiedy twój start serwera ? :D

1oTopNA.png

Opublikowano

A weź paszoł won stąd mendo głupia.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Jak każdy widzi, shojacz się mści, że Teodor znisczył jego gówno,

Taka prawda Shojacz nic nie umiesz, Nexicoll Cię wszystkiego nauczył,

chujasz ludzi taka jest prawda, edytowałem mu grafike do strony a on na serwerze chciał mi tylko pd dać ^.^

+ chce dalej korzystać z tej mojej edytowanej grafiki

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Pozdrawiam TRUSIUGA. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@EDIT

( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Pozdrawiam TRUSIUGA. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

POZDRAWIAM RAUSZORA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jak każdy widzi, shojacz się mści, że Teodor znisczył jego gówno,

Taka prawda Shojacz nic nie umiesz, Nexicoll Cię wszystkiego nauczył,

chujasz ludzi taka jest prawda, edytowałem mu grafike do strony a on na serwerze chciał mi tylko pd dać ^.^

+ chce dalej korzystać z tej mojej edytowanej grafiki

Ej, nie zapominaj o mnie i o moim 'SIEMA WOODSTOCKOWICZE'.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Kurwa, haker napierdala pingiem z cmd. XDXD

Pozdro, pliki zostały usunięte, bo mnie ddosowałeś, szczała - ps. jak nie masz pojęcia o robieniu serwera to się za to nie bierz.

DDoSował Cię z jednego IP? To jebany magik!

Opublikowano

DDoSował Cię z jednego IP? To jebany magik!

Stary on DDOSUJE z darmowego vpsa, z takimi nie ma żartów.

@Tełodor

Nie da się ddosować z jednego IP.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Opublikowano

Stary on DDOSUJE z darmowego vpsa, z takimi nie ma żartów.

@Tełodor

Nie da się ddosować z jednego IP.

Cicho bonć, jestem takim samym hakerem jak on. ;|

Opublikowano

Dla niego hacker to obraza. Zważaj na słowa randomie xD

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Opublikowano

posiadamy już layouta pod stronę :

7w3ujyi.jpg

wszelkie prawa zastrzeżone, nie zezwalam na kopiowanie/rozpowszechnianie

Przez najbliższe 24h prosze kontaktowac sie ze mna pod numerem gg : 31210151

1382793664-U576448.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...