Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] co sądzicie o serwerze na starą wersje MC ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , Zauważyłem że większość graczy minecraft narzeka na to , że "Robią coś na wzór RPG z tymi potionsami ", Czy według was , Serwer dokładniej pod wersje 1.7.3 byłby dobrym pomysłem? Gracze mogliby się cofnąć do tych wersji używając MC patchera , I Przypomnieć stare czasy , początki minecrafta . Czasy bez sprintu , glody stackowania jedzenia,bez EXPA , enchantów itd. Czy według was jest to dobrym pomysłem , i czy zagralibyście na takim serwerze?

Opublikowano

Hmm... Są 2 strony tej sprawy jak dla mnie. 1. Nie wiem, czy komuś by się chciało grac bez EXP'a, enchantu... Trochę nudne. 2. Z drugiej strony dla mnie byłoby to ciekawa przygodą. Każdy by miał rożne szanse. :)

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Niby wszyscy piszą " rzal jaki to minkraft je teras pojepany rzal mi ih tego mójanga nie ómie zrobjc gry unsób 1111111!11oneone" a nikt by na tym nie zagrał. Mi wydają się nudne tamtejsze czasy (grałem wtedy, więc nie pisać że "nie wiem jak to jest ", bo wtedy zrobiłeś sobie zbrojkę z diax domek i kończyłeś grę - teraz możesz iść zabić smoka , zrobić zbrojkę prot4 więc roboty jest więcej.

Bez reklam fb

Opublikowano

Na dłuższą metę serwer by nie wypalił z prostych przyczyn: Alpha to jest Alpha wtedy gra miała chodzić, a nie uszczęśliwiać graczy tym jaka jest rozbudowana. Powiedz mi co bez tego enchantu czy red stona można zrobić oprócz budowy domku i zdobywania diamentów? Według mnie nic jednak to jest moje zdanie i możesz się z nim nie zgadzać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...