Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rp Bug dawno temu

aizen1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakieś pół roku temu dostałem perma za nabijanie rpkow za pomocą tych niemieckich fake danych , do zapłacenia miałem 20 eurosów.

Mogę odzyskać jeszcze moje konto jak tak to powiedzcie co ,jak i gdzie.

btw chce im oddać ten hajs

V2FzdGVWaW5zX19fZXVuZV9fXzU3N19fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Na Emaila dostałeś wiadomość jak dostałeś bana. Teraz wydaje mi się że konto zostało już usunięte jak dobrze pamiętam. Napisz do Supporta Pomogą Ci może jeszcze. :)

Opublikowano

Jest możliwość unbana ( na pewno była ) , napisz do supportu z Twojego emaila i napsiz im że chcesz wykonać im przelew z kwotą 80 zł , oraz opisz im sytuacje w jaki sposób dostałeś bana . Oczywiście daj im nick oraz login Twojego konta .

Opublikowano

Nie 80 zł lecz 20 euro czyli około 87 zł. Poradniki do ub masz na tym forum leagueoflegends.pl w finansach.

Opublikowano

Nie 80 zł nie sytka musi to być ~ do euro czyli jak jest 4,15, 1 euro to musi dać około 87 złotych. Napisałem gdzie może poczytać poradnik jak i odpowiedzi róznych ludzi.

Opublikowano

@up. jak sie nei znasz to nie pisz. polecam sklep-kup rp-PSC- i zmien pl na euro .... lol uwaza za przelicznik 4 zł...

bb68.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...