Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Nie wiem co zrobić...

L3iTR0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem, nie wiem czy opłaca się kupić GP Hazardy za 11k NX, potrzebuje dropnać 25k GP ale nie wiem jaka jest szansa na sukces. Kupiłem sobie l96a1 na perma i kusi mnie żeby UMP też kupić, ale mi jednak brakuje tych GP. Ale jak sobie tak pomyślę to za te 11k NX miałbym G18 Cobra na perma. Czy jest jakaś szansa że będą jakieś permy za NX o 50% tańsze? Co zrobić z tymi NX? Zostawić? Kupić Hazardy? Kupić G18 cobra? A może macie jakieś inne pomysły? Dodam że nie mam żadnego ar ani smg na perma, tylko te od lvl'a. Za rozsądne odpowiedzi polecą lajki.

43732994095951403159.jpg

Opublikowano

Jak nie masz żadnego AR lub SMG na perma to ja bym kupował te hazardy i liczył na szczęście i po tym kupić UMP.

Opublikowano

Jak nie masz żadnego AR lub SMG na perma to ja bym kupował te hazardy i liczył na szczęście i po tym kupić UMP.

Ale które Hazardy? Zwykłe czy może Extreme? Trzeba też wziąć pod uwagę że za wiele tych skrzynek nie będzie ;/

43732994095951403159.jpg

Opublikowano

Ja bym uzbierał to jeszcze 1k z ankiet i kupił 15 Hazardów.

Nie lepiej extreme? 400 nx droższe, a kwota może polecieć 5x większa. (tylko, że rzadziej)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

przeceny beda pewnie na swieta xD czyli tylko 4 miesiace ;d
Kupuj hazardy #YOLO

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Cobra zawsze będzie przy jakiś wyprzedażach, a UMP niekoniecznie, ale wczoraj trochę pograłem UMP, i nie za dobrze mi się nią gra. Musisz zdecydować

Opublikowano

Szansa jest zawsze ale według mnie to jest taka sama szansa jak byś miał wygrac milion w lotto :D

1375735056-U683421.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...