Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] KAMER MOD PANDORAMT2

Bandel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem z mapami w pandora mt2. Gracze wiedza ze w ostatnich czasach odbyl sie update do wersji 2012 clienta. Za czasow starej wersji cudem udalo mi sie wgrac Mapy z Pandory do Moda lecz dlugo sie nimi nie nacieszylem gdyz zaraz po tym nastapil ten update... Robilem to samo, dodawalem tym razem mapy tym samym sposobem co w modzie 2010 lecz plik atlasinfo.txt wrzucilem do glownego katalogu kamera a nie do folderu Pack tak jak napisal to sam Kamer w poradniku dodawania Map ---->

http://www.metin2mod.tk/mapy.html

Loguje sie do gry patrze a tu czarny ekran na dolinie smierci :/
No to uznalem ze pobiore map patcha ze strony kamera.
Jednak to nic nie pomogło dalej czarny ekran ;( KTOS WIE JAK TEMU ZARADZIC??

TO TAKI MALY SS MOJEJ SYTUACJI --->

http://scr.hu/0ltm/pswru

Opublikowano

Napewno wszystko dobrze zrobiłes ?

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Napewno coś źle zrobiles .

Proponuje zrobienie wszystko od podstaw , client pandory , wgranie kamera i map . Dokladnie według opisu kamer.a

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

TAK wszystko zrobilem dobrze NPClist.txt do folderu MOD atlasinfo.txt do głownego katalogu folder Pacc z clienta wrzucilem do clienta pandory z zainstalowanym Kamerem

Niestety po powtorzeniu wszystkich czynnosci na Cliencie pandory jak i na Cliencie zwyklego nowego PL'a ciagle to samo Teleportuje sie nie wywala lecz ciagle bug i nie moge sie ruszac lecz tym razem nawet postaci nie widze --> http://scr.hu/0ltm/vvm6m

BEDZIE WIELKI " + " DLA OSOBY KTORA mi pomoze :D

Opublikowano

Niestety ale chyba nic nie da się zrobić. Próbowałem na wiele sposób, zmarnowałem tylko kilkanaście godzin na to.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

witam.tez to mam ostatnio i co zrobic wszystko ok ale dolina sie ... czarny ekran i nic .. prosze o pomoc jak cos pw . Pozdrawiam

Opublikowano

tez probowalem na wszystkie sposoby poczawszy od sciagania metina...i nic. Mam katakumby, ale doliny smierci juz nie ma;/ ta instrukcja nic nie daje;/jak ktos cos bedzie mial/wiedzial niech pisze!!! :-) POZDRAWIAM!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...