Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Wiki CODa i E.E.

binguj_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy no nie wiem, np na jakiejś wiki call of duty albo coś jest wyjaśnione krok po kroku jak zrobić easter egga? Tak lub nie. Nie odsyłać mnie do YT.

Opublikowano

Buried jeśli jest. Wczoraj a właściwie dzisiaj robiliśmy to z ekipą. Masakra. Zaczęliśmy o 1 w nocy a skończyliśmy o 5:30 rano .. I w dodatku nie zrobiliśmy bo nie mogliśmy trafić w tych kowbojów, ten ostatni krok. Wydawało się nam, że zawsze wszystkich zestrzeliwaliśmy, było kilka razy tak no ale nie udało się więc możliwe, że gdzieś był schowany i go nie widzieliśmy. Będziemy znów próbowali. Trochę za późno zaczęliśmy. A to w labiryncie z tymi drzwiami to dobre 2h się bawiliśmy :D

Opublikowano

Czasochłonne to jest.

Ja mam to zrobione 2 drogami :D
A co do twojego pytanie to - nie.
Nigdze nie ma dobrze wytłumaczone jak to zrobić, najlepiej jak zagrasz z kimś kto to umie i ma to zrobione.

Opublikowano

Poradzimy sobie :). A tam odbiegając od tematu to zapewne masz zrobione TranZit, Die Rise i Buried drogą Richtofena, i faktycznie jest losowanie za 10, perki po powaleniu oraz trzecia broń zostaje ulepszona dzięki czemu można posiadać 4 bronie? I jak już to masz na jedną grę czy na stałe?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...