Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Manipulujący czarodziej

Graccous

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno zacząłem gre Manipulującym czarodziejem i mam do tej postaci parę pytań na, którem sam nie umiem znaleźć odpowiedzi.

1. Co jest efekt " Chill " i " Arcane Mastey " ? Co te efekty robią ? Do ilu się stackują ? Co się stanie, jeżeli zbiorę cały stack ?
2. Co to są " Punkty Akcji " ?

3. Jak zdobyć wierzchowca 110% ? Da się to zrobić tylko za ZEN czy za AD też ?
4. http://zapodaj.net/8b3cb3d96e230.jpg.html Czy te eq jest dobre na Manipulującego czarodzieja, czy jednak coś powinien zmienić, coś innego kupować ?
5. Dlaczego łotrzyk rozłożył mnie na serię skili ? Załadował we mnie kilka skilli i cały pasek HP zleciał do zera ; / Miałem wtedy 15 lvl i eq bardzo podobne do tego co jest w linku powyżej, ale na mniejszy lvl.

To chyba tyle, jeżeli coś jeszcze by mi przyszło do głowy to napiszę ;)

Opublikowano

Witam, niedawno zacząłem gre Manipulującym czarodziejem i mam do tej postaci parę pytań na, którem sam nie umiem znaleźć odpowiedzi.

1. Co jest efekt " Chill " i " Arcane Mastey " ? Co te efekty robią ? Do ilu się stackują ? Co się stanie, jeżeli zbiorę cały stack ?

2. Co to są " Punkty Akcji " ?

3. Jak zdobyć wierzchowca 110% ? Da się to zrobić tylko za ZEN czy za AD też ?

4. http://zapodaj.net/8b3cb3d96e230.jpg.html Czy te eq jest dobre na Manipulującego czarodzieja, czy jednak coś powinien zmienić, coś innego kupować ?

5. Dlaczego łotrzyk rozłożył mnie na serię skili ? Załadował we mnie kilka skilli i cały pasek HP zleciał do zera ; / Miałem wtedy 15 lvl i eq bardzo podobne do tego co jest w linku powyżej, ale na mniejszy lvl.

To chyba tyle, jeżeli coś jeszcze by mi przyszło do głowy to napiszę ;)

1 - nie wiem co masz na myśli, napisz po Polsku. pewnie chodzi tobie o cechę klasową, ale nie jestem przekonany.

2 - przecież pod osiągnięciem masz napisane, Zwiększa punktów akcji, więc pewnie jak pójdziesz z jakąś grupką ludzi na dungeon, to pewnie zabijając moobki, będziesz zdobywał więcej punktów. Zresztą nie wiem , nigdy się nad tym nie zastanawiałem.

3 - za ad w ah, ale te konie są drogie ponad 500k +

4 - na tym poziomie nic dobrego nie kupisz, więc musisz do 59 poziomu zdobywać EQ z questów fabularnych, dungeonów etc.

5 - Hm , bo jesteś słaby. Fakt łotrzyk, jest bardzo ofensywną postacią, która zadaje ogromne obrażenia, ale trzeba mieć pewną taktykę i unikać skili. Sam gram czarodziejem i czasami, (nawet często) taki łotrzyk nie zdąży do mnie podbiec a już padnie ;)

xD 

Opublikowano

1. Jak klikam na skill to tam piszę, że " ... a sam otrzymasz chłód " albo " ... przy uderzeniu kumuluje się Magiczne mistrzostwo "

2. aha no bo widzę, że takie coś w osiągnięciach jest i mnie to zastanawia po co to
5. @up Idiotyczne pytanie ? ;> Tak ciekawe bo jakoś z obecnym lvl to łotrzyk jest trochę za słaby jak dla mnie ... Pada i nie zdąży podejść wystarczyło trochę eq podrasować i wbić lvl, mniej więcej taki jaki jest maks na danej dominacji i łotrzyk nie staje się już taki groźny ^^

Opublikowano

1. Jak klikam na skill to tam piszę, że " ... a sam otrzymasz chłód " albo " ... przy uderzeniu kumuluje się Magiczne mistrzostwo "

2. aha no bo widzę, że takie coś w osiągnięciach jest i mnie to zastanawia po co to

5. @up Idiotyczne pytanie ? ;> Tak ciekawe bo jakoś z obecnym lvl to łotrzyk jest trochę za słaby jak dla mnie ... Pada i nie zdąży podejść wystarczyło trochę eq podrasować i wbić lvl, mniej więcej taki jaki jest maks na danej dominacji i łotrzyk nie staje się już taki groźny ^^

2 - mam nadzieje, że wyszukałeś sobie jakiś Build oraz osiągnięcia. Ponieważ jak będziesz rozdawał (po swojemu) byle jak. To jak wbijesz 60 , będzie narzekał i będziesz musiał wydawać niepotrzebnie diamenty na zmianę.

tutaj polecam :

http://www.mpcforum.pl/topic/1013934-tut-manipulujacy-czarodziej-build-pvp-poprawione-screeny/

xD 

Opublikowano

Tak wiem czytałem to i rozdaje tak jam tak jest :) Jedyne co mnie ciekawi to o co chodzi z tym chłodem, bo użycie skilla daje taki efekt i właśnie pytanie co to robi ?

Jeszcze takie jedno pytanko jak zdobyć Lillend ? Widzę go na ah, ale jest trochę drogi, a ciekawi mnie jaka jest jego cena za ZEN, tylko, że go nie widzę ; / I teraz pytanie czy jest on za ZEN czy trzeba go kupić za AD chyba, że można go zdobyć w jakiś inny sposób ?

Opublikowano

Tak wiem czytałem to i rozdaje tak jam tak jest :) Jedyne co mnie ciekawi to o co chodzi z tym chłodem, bo użycie skilla daje taki efekt i właśnie pytanie co to robi ?

Jeszcze takie jedno pytanko jak zdobyć Lillend ? Widzę go na ah, ale jest trochę drogi, a ciekawi mnie jaka jest jego cena za ZEN, tylko, że go nie widzę ; / I teraz pytanie czy jest on za ZEN czy trzeba go kupić za AD chyba, że można go zdobyć w jakiś inny sposób ?

hm... chłód , mrozi naszą ofiarę (nie może się ruszyć) + zabiera obrażenia.

Ten pet jest drogi, kosztuje około 200 zł w itemshopie, nie można go w inny sposób zdobyć.

xD 

Opublikowano

Hm i to się stackuje ? A o co chodzi z tym Mistrzostwem Magii ? Też jest to napisane na jednym skillu dziennym dostępnym od 10 punktów. Hm.. to nie fajnie ; / Ale problem jest taki, że wgl w tym sklepie nie widać czyli wychodzi na to, że jego cena to 5000 ZEN ?

Opublikowano

Hm i to się stackuje ? A o co chodzi z tym Mistrzostwem Magii ? Też jest to napisane na jednym skillu dziennym dostępnym od 10 punktów. Hm.. to nie fajnie ; / Ale problem jest taki, że wgl w tym sklepie nie widać czyli wychodzi na to, że jego cena to 5000 ZEN ?

Jak rozdasz 10 punktów w skile, to się Ci odblokuje następna ramka build'u.

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...