Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytaniet] Season Pass BO2

Yden

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Wczoraj omyłkowo kupiłem pudełkowego season passa zamiast BO2.Chcialbym teraz kupić bo2 jednak mam wazne pytanie.Czy jesli kupie BO2 PL,tzn ta polska wersja klucza i dodam online pass zakupiony w niemczech to czy to sie połaczy czy jest jakas rożnica jezyków?

Opublikowano

Raczej nie powinno być problemów.

Gdy ja kupywałem seasona na allegro to po zaaktywowaniu kodu na steamie pisało (DE)

Więc seasona też mam niemieckiego a wersje gry polską kupioną w media markt i wszystko działa.

Opublikowano

A czy to przypadkiem nie jest tak, że jest kilka na tym języków? Ja mam grę pl i Season pass też pl ale jak ściągam dodatek to mogę wybrać sobie różne języki.. Np "Black Ops 2 Vengeance [RUS/POL] i jak mam ruską podstawkę i ściągnę to to będę miał ruski dodatek a jak pl to pl. I to samo jest z innymi językami..

Opublikowano

Ja sie tam juz nie przejmuje jezykiem,mi chodzi o to zeby to było kompatybline i zeby season pass mogl zostac dodany do konta i moglbym pograc dodatki.

Opublikowano

Motyw jest taki ze ja nie kupowałem.Moj tata w niemczech starszy czlowiek i zobaczyl COD BO2 i nie zwrocil uwage ze season pass pisze.Probuje go sprzedac po okazyjnej cenie,ale znajac zycie nikt sie nie skusi wiec,moze kupie BO2.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...