Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ikony przywoływacza.

heedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Różne ikonki przywoływacza jak je zdobyć / skąd je mieć

(wiem są juz w shopie za rp ale mi chodzi o taką darmową co sie zodaje za coś tam )

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Czasami jak riot wprowadza nowe champy/skoki to dodatkowo są tez specjalne ikonki na ten czas i bodajze jezeli sie pogra kilka meczykow z tą nową ikoną to potem zostanie na stałe.

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Opublikowano

@up Póki co było tak tylko raz i nie zapowiada się na to by to powtórzyli.

Co do tematu to jedynie gdy wyślesz prezent znajomemu.

Opublikowano

@up Póki co było tak tylko raz i nie zapowiada się na to by to powtórzyli.

Co do tematu to jedynie gdy wyślesz prezent znajomemu.

Wątpie ja już wysłałem tyle prezentów znajomym i nic nie dostałem :)?

Około 5-6 prezentów ponad 100zł lajtowo :)

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

Nowe ikony przywołwycza pochodzą z różnych źródeł, wymienię Wam wszystkie, które pamiętam.

1. Różne święta, gdzie jak kupimy prezent jakiemuś znajomemu, to otrzymamy nową ikonkę. Było też tak, że musielibyście zagrać w całej drużynie (premade 5vs5) i wygrać ten mecz, wtedy kiedyś dostawało się takowy obrazek.
  2. Kupno za RP. Aktualnie są tylko i wyłącznie te z drużyn. Kiedyś były również hallowenowe etc.
  3. Był również event Frejlordu, gdzie wybierało się jedną z trzech ikon (każda symbolizowała innego władcę - Ashe, Sejuani i Lissandre) i po wybraniu jednej z nich, musieliśmy wygrać 10 gier, aby odblokować ją na stałe. Nie dało się odblokować trzech naraz, tylko jedną na stałe.
  4. Kupno ultimate skina również daje ikonkę, aktualnie są tylko dwa takie skiny. Strażnik Duchów Udyr i Cybernetyczny Ezreal. Udyr daje 4 ikonki oraz 4 tła na profilu, a zaś Ezreal jedną ikonkę i jedno tło na profilu.

PS.

Aktualnie za kupno prezentu znajomemu, nie dostajemy ŻADNYCH obrazków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...