Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd się wzięło to "czo"?!

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd się wzięło to "czo" i co to oznacz, bo ja wnioskując po wypowiedziach innych to to się chyba stosuje do krytyki? Że w sensie "czo ten Garen" zamiast "ale ten Garen to noob"? Mój najlepszy kumpel (spoko koleś) używa tego praktycznie co drugie zdanie i tak mnie to wkurrr... denerwuje, że bym go udusił. Myślę, że to jest zwrot dla jakiś dzieci z podstawówki, a nie cywilizowanych ludzi. Piszcie swoje opinie.

Opublikowano

Wzięło się chyba z Puchałke i Prosiałke

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

No to jest najprostsze co może być...

CZO - CO ...

Wzięło się to pewnie od gimba nie umiejącego wymówić "C" poprawnie ;)

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Czo czi się nie podoba ?

A tak serio to chyba jak większość napisała czo = co tylko ktoś to zmienił by zabawniej brzmiało no i ludzie to podchwycili

Opublikowano

CZO TEN Franko_1998 ;___; ?

Poprostu humorystycznie ludzie podchodzą do słowa " co " coś w stylu " Czo ten koteł ? " / " Czo ten pieseł " ja to znam z kwejka

Opublikowano

Taki mały offtop, ale jeszcze nikt nie poprawił, a jak wiadomo, większość ludzi jest wzrokowcami.

Piszę się Skąd, nie Z kąd

Może jakiś admin w końcu poprawi...

50a8d03627325.png

| Edytor |

Admin Cienia
Opublikowano

No tak, połowa gości w tym temcie ma problem ze wzrokiem bo każdy pisze to samo.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Wzięło się chyba z Puchałke i Prosiałke

Jak mój kolega tak pisze nie wiem dlaczego ale to tak mnie denerwuje

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Widze spine dupy, więc poprawiłem "z kąd" na "skąd". Rzadko używam tego zwrotu i możliwe, że zapomniałem jak się to piszę, a tak to staram się przestrzegać zasad ortografii i interpunkcji. Nazwy tematu niestety nie mogę poprawić, ale myślę, że Wam się nic nie stanie jak raz popełnię błąd ortograficzny.

Opublikowano

Mnie tez wkurwiaja dzieci co pisza "czo" "nje" "jag" "tia" "gufffffno" ogólnie pisza specjalnie z błedami.

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Z RAKA SIUSIAKA

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

heh też tego używam czasem zmiast co to czo, ale jednego nie nawidze jak luzie używają słowa lol i x d .. to jest dziecinne zamiast coś normalnego powiedzieć to xD.. chore

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...