Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to normalne aby w tym wieku grać w MC ?

xMalinczik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie widzę w tym nic dziwnego, wiele razy grając na serwerach byłem w gildiach gdzie wiek ponad 20 lat to była norma. Ja mam 16 lat ale preferuję grać w gry z osobami w moim wieku ale jeżeli się zachowują rozsądnie i przeważnie ze starszymi osobami, zachowują się bardziej "dojrzale".

Opublikowano

Gralem na serwerze inDiamonds (Industrial Craft itd.) na którym grał 40 latek i 30 latek. Dla nich to była zabawa logiczna - tworzenie fabryk i zabawa z tymi modami. Po pracy wbijali na serwer i się odchamiali. Spójrz sobie na Roja ; )

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Gralem na serwerze inDiamonds (Industrial Craft itd.) na którym grał 40 latek i 30 latek. Dla nich to była zabawa logiczna - tworzenie fabryk i zabawa z tymi modami. Po pracy wbijali na serwer i się odchamiali. Spójrz sobie na Roja ; )

Rojo i te inne pajace z youtuba tylko naciągają dzieciaków na hajs. Myślisz że on poza kamerą jest cały czas taki sam ? To się nazywa "gra aktorska" - robi to wszystko dla pieniędzy.

Tak samo te skkf'y i inne syfy.

Opublikowano

ja mam 20 lat i dalej napieprzam siekierką :) po prostu gra mnie wciągnęła wszystko ma co chce i tyle :)

Opublikowano

minecraft nie ma ograniczenia wiekowego. raz nawet spotkałem na serwerze ojca znajomego który grał. jak chcesz z ogarniętymi ludźmi grać najlepiej na serwerach premium. najlepiej nie grać na non premium bo dużo chamstwa jest i trzeba mieć stalowe nerwy.znam nawet admina który ma 21 lat. ja też nie cierpię tych bachorów

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

nazwaniem dziecka w wieku 16 lat bachorem . to już coś nie tak .

jeśli Cię minecraft nie nudzi graj . jak nudzi to nie ma sensu ciągnąć . tego dłużej . według mnie szkoda kasy na premium .. bo gra i tak po 2-6 miesiącach sie robi nudna . Chyba że masz pomysły na ciekawe budynki i inne .I Cię to kręci .

Opublikowano

Haha.. Codziennie zadaję sobie to pytanie. :P Sam mam 22 lata i gram w to coś co się nazywa "Minecraft"

Dlaczego ? może z nudów, lub mam coś nie tak z głową, a może po prostu tak musi być :D

Ogólnie żadna gra niema ograniczenia do ilu lat można w nią grać. Masz na coś ochotę to graj proste. ;)

pozdrawiam Morning

Opublikowano

nazwaniem dziecka w wieku 16 lat bachorem . to już coś nie tak .

jeśli Cię minecraft nie nudzi graj . jak nudzi to nie ma sensu ciągnąć . tego dłużej . według mnie szkoda kasy na premium .. bo gra i tak po 2-6 miesiącach sie robi nudna . Chyba że masz pomysły na ciekawe budynki i inne .I Cię to kręci .

To zazwyczaj ludzie w wieku 15-19 narzekają na dzieciaczki takie jak moja siostra czy kuzyni 9-13 lat ^^

Opublikowano

Nie to nie normalne ;(

Lepiej zbudować prawdziwy dom, i poznać kolegów w realu, no ale jak kto woli ;)

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

W mc może zbudowac sobie projekt domu i go dopracowywac a jak juz bedzie pewien ze taki bedzie chcial to wybuduje sobie.

W mc gra sie raczej aby oderwac sie na chwile od codziennosci ;p

Pomoglem? Daj Lubię To. To nic nie kosztuje a wynagradza za pomoc.

Opublikowano

Ja osobiście nie widzę w tym nic a nic dziwnego. Gadałem kiedyś na ts z wieloma 20-30 latkami. Nawet widziałem że powstaje serwer 20+ Więc wiesz xD Ogółem radzę grać na serwach premium bo znacznie tam mniej dzieciarni chyba że znajdziesz na prawdę ogarnięty serwer gdzie admini też nie znoszą dzieci neo w najmniejszym stopniu nie szanujących zasad poprawnej polszczyzny.

Opublikowano

Tez dziwne =.= Grajac na serwerze hardcore (ip nie podam bo reklama bedzie) zalozylem gildie, z "kolega" z gry, zalozylismy ts, i sie zapytal czy moze dodac syna, poprostu jeblem jak sie dowiedzialem ze ma ~40 i syna w moim wieku , (Im 12 :D)

Opublikowano

Rojo i te inne pajace z youtuba tylko naciągają dzieciaków na hajs. Myślisz że on poza kamerą jest cały czas taki sam ? To się nazywa "gra aktorska" - robi to wszystko dla pieniędzy.

Tak samo te skkf'y i inne syfy.

Nie zgadzam się z tym. Kasa nic nie ma do tego. To dla nich hobby a jeśli chcą jeszcze mieć z tego zarobek. To ikt nich nie broni. Tych co robią dla kasy jescze nie spotkałem Nolif666 ostatnio odrzucił minecraft'a na bok bo mu to nie pasowało. Ma własne zdanie a nie tylko hajs. Lol

87164478848518422776.png

Znawca
Opublikowano

Ja mam 22 lata i gram, Husiek ma około 30, podobnie IROLL i Madzia, Burak - 40; i wszyscy są szczęśliwi.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...