Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Team Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

A więc zacznijmy od samego początku :P. Moja kariera z metinem rozpoczęła się od początku naszego kochanego globala :D . W przeciągu tylu lat gry , miałem Swoich prywatnych serwerów 5. Wiem może to nie jest duża liczba :). Serwery padły ze względu na zły dobór teamu. Po prostu reszta administracji nie była ogarnięta i chodziło tylko o pieniądze :P. Od ostatnich kilku miesięcy myślałem postawieniu Swojego serwera. Moją "znajomość" w stawianiu serwera oceniam na 50% , więc dlatego nie myślałem poważnie o stawianiu serwera, gdyż do tego potrzebuje Teamu. Właśnie dlatego powstał ten temat :P. Szukam maksymalnie 3 ogarniętych osób które chcą zrobić coś zupełnie innowacyjnego. Szukam osób które specjalizują się w tworzeniu serwera (questy,skrypty,baza itd. im więcej tym lepiej) , do tego strona itd. Chcę postawić serwer od podstaw. Co Ja mogę zaoferować od Siebie? Mój wkład wygląda tak : opłata serwera/strony i wszystkich innych potrzebnych rzeczy, do tego sprawy związane z tworzeniem serwera i tym podobne. Jestem w stanie spędzić nad tworzeniem serwera tyle czasu ile będzie trzeba, tak samo jeżeli chodzi o "pilnowanie" go. Tak jak wspomniałem o stworzeniu serwera myślę od kilku miesięcy i mam pomysł na coś z czym napewno się jeszcze nie spotkaliście na żadnym serwerze , więc jeżeli znalazł bym już ekipę która jest w stanie pomóc Mi w wdrążeniu Mojego planu w życie, gwarantuje Wam ,że to będzie serwer jakiego jeszcze nie było :P, co za tym idzie będzie napewno dobrze prosperował. Nie chcę oceniać czegoś przed "wyjściem" , ale patrząc na to co teraz powstaje , wiem, że Mój pomysł bije wszystkie serwery na głowę. Nawet jeżeli nie znajdę nikogo do pomocy to będę miał satysfakcję z tego ,że spróbowałem :) ,a jeżeli znajdą się takie osoby to czekajcie na przysłowiowe "Wejście Smoka" z dużym <BUM>.

Kontakt? Najlepiej PW na forum lub gg 10363458 . Podkreślam nie szukam osób które nie są wstanie zrobić poważniejszych rzeczy na serwerze, a potrafią tylko jakieś duperelki .

Opublikowano

Proszę nie pisać o posadę grafika , gm itd. , gdyż narazie głównie szukam 2 głównego administratora (od stawiania serwera) z Nim będę konsultował rzeczy związane z dalszym kompletowaniem Teamu. Nie będziemy brali osób z "ulicy".

Edit : Jeżeli znajdę już 2 osobę ,z która obgadamy cały pomysł , to niebawem można liczyć na zapowiedź serwera, w której zostaną opisane rzeczy które znajdą się na serwerze. Z góry mogę powiedzieć , będzie to serwer hard z delikatną nutką medium (ale nie będzie to taki hard jak teraz wychodzą, Mój pomysł patrząc na inne serwery Hard jest jedyny), serwer nie będzie działał miesiąc ,a później OFF, serwer będzie stał min. rok , gdyż na tyle na początek zamierzam wykupić serwer.

Opublikowano

Jam jest Lua i od questów żem jest, jestem w stanie pomóc jeśli poziom właściciela wraz z Tb będę.

Epickie cytaty:p

Wiem wiem nie jestem uzdolniony z rodu średniowiecza:d

Opublikowano

Jak szukasz webmastera, to ja chętnie zostanę, jeśli jesteś zainteresowany, pisz pw lub skype jediasshole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...