Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] postac the best na bolu

unicornofgloom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiście sciągnąłem sobie paczkę z githuba z forum BoL'a co zawiera sprity itd.. i masz do Sida's Auto Carry plugin to :

Anivia, Ashe, Brand, Caitlyn, Chogathm Darius, Diana, Evelynn Fiddle Karma karthus Khazix Leona Lissandra Lulu Lux YI Morde Nasus Nocturne Panth Shen Teemo Thresh Trynda Urgot Viktor Zac . Niektóre dodałem samemu. Więc nic tylko troche sie nafeedować i trzymać spacje lub inny przycisk jaki ustaliłes itd itd. Więc wybór jest dobry. ;) + do tego inne dodatkowe pluginy

Opublikowano

a możesz dać jakiś dobry skrypcik do fizza?

i opisz co mniej więcej robi ;p

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Opublikowano

Tutaj spoczko skrypcik do rybki :

http://pastebin.com/Jh92XP0w

Funkcje :

• Option to use Q, W, and E when pressing your AutoCarry key (używa combo na ustawionym hotkey'u)
  • Harass with W -> Q when pressing your MixedMode key (harassuje przeciwnika z 'w' i 'q' na ustawionym hotkey'u)
  • Auto KS with W -> Q (killsteal fraga combo w i q - on/off)
  • Draw Q Range (pokazauje Ci zasięg Q)
  • Option to use Ult when target is in AutoAttack range (opcja użycia ultimate'a kiedy cel jest w zasięgu aa.)

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...