Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Zmniejszony metin ?

Trololus2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Otóż gdy pobrałem serwer o nazawie ' Ethana.eu ' i go włączyłem , wszystko było mniejsze , w sensie napisy , skille , postac itp . W config prawie wszystko probowalem , wczesniej takiego problemu nie mialem . Pomoże ktoś ? Daje + . Tak nie da sie grac :c Wszystko jest bardzo małe , nie da sie nic wyczytać . ' O coś takiego : // ' <----

Pomocy ! @@@@

Pomogłem ? Daj + . Masz sprawe ? Pisz pw !

Opublikowano

Podaj na jakiej rozdzielczości grasz.Oraz,czy grasz w oknie,czy na pełnym ekranie.

Ewentualnie (choć w to wątpię) problemem mogą być nieodpowiednie sterowniki/coś z kartą graficzną.Ale jak już pisałem,to mało prawdopodobne.

Opublikowano

Siema . Otóż gdy pobrałem serwer o nazawie ' Ethana.eu ' i go włączyłem , wszystko było mniejsze , w sensie napisy , skille , postac itp . W config prawie wszystko probowalem , wczesniej takiego problemu nie mialem . Pomoże ktoś ? Daje + . Tak nie da sie grac :c Wszystko jest bardzo małe , nie da sie nic wyczytać . ' O coś takiego : // ' <----

Pomocy ! @@@@

daj sysser clientowe

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Opublikowano

Podaj na jakiej rozdzielczości grasz.Oraz,czy grasz w oknie,czy na pełnym ekranie.

Ewentualnie (choć w to wątpię) problemem mogą być nieodpowiednie sterowniki/coś z kartą graficzną.Ale jak już pisałem,to mało prawdopodobne.

http://i.imgur.com/85xuwsg.png

Zaaktualizować sterowniki ?

Włącz sobie w config full screen to powinno pomóc .

Chodź sądzę ,że to wina ustalonej rozdzielczości , podaj jakiej używasz ,najlepiej zrób screna .

http://i.imgur.com/85xuwsg.png

daj sysser clientowe

Sory , jestem w tym zielony :D Nie rozumiem o co Chodzi.

@Edit

Tak wygląda teraz mój metin ... http://i.imgur.com/DkCwFeX.jpg

Opublikowano

Przecież to całkowicie normalne na tej rozdzielczości.Zobacz sobie 800x600.Jeśli Ci się nie spodoba,stopniowo zwiększaj,aż trafisz na idealną,do Twojego monitora.

Opublikowano

Przecież to całkowicie normalne na tej rozdzielczości.Zobacz sobie 800x600.Jeśli Ci się nie spodoba,stopniowo zwiększaj,aż trafisz na idealną,do Twojego monitora.

Nareszcie ! Dzięki , pomogłeś :)

Opublikowano

Pomocy ! @@@@

Srsly? -.- Od dawna tak idiotycznego tematu nie widziałem.

Za rozbawienie mnie dostaniesz lajka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...