Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Który serwer jest dla ciebie lepszy, 1.7.3 czy 1.6.2?

Stary czy nowy minecraft?  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na którym serwerze wola?by? zagrac?

• Na aktualnej wersji minecrafta survival+freebuild
    • Na 1.7.3 beta!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na dniach z kolegami otwieramy serwer(ogólnie to oni, ja tylko czuwam nad maszyną) I ich pomysł to był serwer survival+freebuild, jak dla mnie to tych serwerów jest pełno. Zaproponowałem serwer na wersji 1.7.3 beta (tak ta wersja z epickim generatorem gór) Ale mówili że nikt by nie zagrał na tej starej wersji. Dlatego robię ankietę, na czym byście Wy zagrali? jeżeli będziecie chcieli. Możecie też dać swoje propozycje, jak więcej osób będzie chciało to samo, to będzie można to wybrać. Na razie 20 slotów po 100 megabajtów na slot, jak będzie zainteresowanie kupimy ts'a bo narazie używamy publicznego.

Opublikowano

Beta 1.7.3 bym zagrał z miłą chęcią <3 jak otworzysz serwer napisz, chętnie pogram ;P.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, wyślę wam wiadomości z ip. Lepszy był by taki czysty minecraft czy taki z sms-sklepem, rangami itp ?

Opublikowano

mhmm możesz dodać jakieś tam rangi, żebyś mógł utrzymać z czegoś serwer, a tak to daj jakieś mini przywileje, jak w grze League of legends, że portfel nie czyni z Cb koksa.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Aktualnie sprawy mają się tak, że sam nie mogę wgrać silnika 1.7.3 na serwer, administracja hostingu też nie wgrywa tych pluginów na prośbę, nie wiedziałem o takiej sytuacji i próbuje coś zaradzić, jak nie to szkoda ale będzie alternatywa, mniej ciekawa ale zawsze coś, koledzy robią serwer na 1.6.2(nie beta) gdzie ja pilnuję tego serwera i jedynie to będę mógł zaproponować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...