Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rzut oka na wersję 8.8

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP chyba T34-85 :)

Topic: Ja własnie zbieram expa na tym T34-85, bo kto wie, może będzie można z niego właśnie przejśc "w bok" na tą nową linie...

Szukam skryptu do bola który pomoże wyjść z brązu dla free userów.

Opublikowano

Ja jestem ciekaw tych nowych tanków premium chińskich 112 i T-34-3 bo chce kupić tank premium myślalem o Lowe czy też T34 ale jak bedzie sie fajnie grało tymi chińskimi to może któryś z tych tanków wpadnie do mojego garażu . Jestem ciekaw kiedy testowa ? ?

Pozdrawiam czołgistów :D

Opublikowano

Ja jestem ciekaw tych nowych tanków premium chińskich 112 i T-34-3 bo chce kupić tank premium myślalem o Lowe czy też T34 ale jak bedzie sie fajnie grało tymi chińskimi to może któryś z tych tanków wpadnie do mojego garażu . Jestem ciekaw kiedy testowa ? ?

Pozdrawiam czołgistów :D

Kup Lowe, nie będzie trzeba celować, żeby Cię przebić :)

Co do 8.8 - ani słowa o nerfie SP... I wiedz tu człowieku "na czym stoisz" :/

Opublikowano

A ta łatka zapowiada się ciekawie. W końcu się doczekałem balansowania VK 36.01 na HT i balansowania jej statów ciekawe co takiego z nią zrobią ;D No i rzecz jasna mapa Tundra - chyba jedna z ciekawszych

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Kup Lowe, nie będzie trzeba celować, żeby Cię przebić :)

Co do 8.8 - ani słowa o nerfie SP... I wiedz tu człowieku "na czym stoisz" :/

Hahahhahahah.

nie.

Jak bedzie umial grac to nie bedziesz mial po co w niego celowac bo i tak nie przebijesz.

Wiem co mówię B)

A SP ma miec tego nerfa wlasnie w 8.8 .......... poniekąd :v

@up

lekko gorszy Typek 59 z działem z KV-1S :v

shoob.png

Opublikowano

Hahahhahahah.

nie.

Jak bedzie umial grac to nie bedziesz mial po co w niego celowac bo i tak nie przebijesz.

Wiem co mówię B)

A SP ma miec tego nerfa wlasnie w 8.8 .......... poniekąd :v

@up

lekko gorszy Typek 59 z działem z KV-1S :v

Mogli by dać jakieś info odnośnie SP, bo to kawał dobrej maszyny, jak na swoją cenę.

Zapowiadana modyfikacja przodu tej maszyny - zniszczy ją. SP ma miękkie gąski, tył i potężny przód.

Nawet jeśli SP dostanie większe działo to bez przedniego pancerza będzie jedynie mięsem armatnim, bądź medem bez możliwości rashu zmuszonym do gry wierzą.

Opublikowano

Mogli by dać jakieś info odnośnie SP, bo to kawał dobrej maszyny, jak na swoją cenę.

Zapowiadana modyfikacja przodu tej maszyny - zniszczy ją. SP ma miękkie gąski, tył i potężny przód.

Nawet jeśli SP dostanie większe działo to bez przedniego pancerza będzie jedynie mięsem armatnim, bądź medem bez możliwości rashu zmuszonym do gry wierzą.

Po prostu muszą się nauczyc kątować.

A wg. mnie ten nerf nie jest ogromny, chyba, że nie wiem jak duży jest.

shoob.png

Opublikowano

czy ktos wie kiedy bedzie test lub aktualizacja 8.8 bo ja mam problem jade do pracy do niemiec na poczatku wrzesnia a przed wyjazdem chciał bym przetestowac SP czy dalej oplaca sie go trzymac

ma ktos jakies info o tescie?

Opublikowano

Super :)

Wkoncu bede mogl moja vk dobrze zarabiac na 5 tierze :) :) :)

ok 700 bitew + po 2 perki i full wypo :> Niezle beda zaarobki z premka :)

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Super :)

Wkoncu bede mogl moja vk dobrze zarabiac na 5 tierze :) :) :)

ok 700 bitew + po 2 perki i full wypo :> Niezle beda zaarobki z premka :)

VK 30.01 H Idzie na V , a więc wiesz co?

Nerfów sto

shoob.png

Opublikowano

VK 36.01 idzie na HT, a więc wiesz co?
Coś czuję, że zrobią gówno...

Dadzą może lepszy pancerz, dadzą pewnie nerfa na działo, zje**ą mi mobilność na najlepszym silniku... Ale zobaczymy jak to będzie...

Pomogłem? ;) Daj like :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...