Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zrobić konsolke na stronie www?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyskakują mi Error'y:

W okienku konsoli:

Fatal error: Call to undefined function socket_create() in /home/accounts_r/raffi/public_html/konsola/mc_interface.php on line 89 Fatal error: Call to undefined function socket_create() in /home/accounts_r/raffi/public_html/konsola/mc_interface.php on line 89

Na liście graczy:

Fatal error: Call to undefined function socket_create() in /home/accounts_r/raffi/public_html/konsola/mc_interface.php on line 47

Co mam zrobić?

Opublikowano

Wyskakują mi Error'y:

W okienku konsoli:

Cytat

Fatal error: Call to undefined function socket_create() in /home/accounts_r/raffi/public_html/konsola/mc_interface.php on line 89 Fatal error: Call to undefined function socket_create() in /home/accounts_r/raffi/public_html/konsola/mc_interface.php on line 89

Na liście graczy:

Cytat

Fatal error: Call to undefined function socket_create() in /home/accounts_r/raffi/public_html/konsola/mc_interface.php on line 47

Co mam zrobić?

To pomoże ktoś?

• 1 rok później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

mam dwa problemy    

1.jakie jest haslo

2.jak sie wgrywa pluginy czy od razu na ftp czy robie folder plugins czy cos takiego

sory za orto mieszkam za granica i mam inna klawiature

076a6e9d-88f4-43bc-ab33-caf22222dd0e (1).jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...