Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Są prywatne serwery? Max lvl? Po PL?

dadek1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. JEstem graczem metina2 ale wydzialem Gameplay Tera Online i musze powiedziec ze "fajna gierka" . Ale mam kilka pytan w sprawie gry :

- Czy są prywatne serwery . easy / medium Hard
- jakie sa przeważnie max lv jak w metku na pl 99 i na easy /medium przewaznie 250 :
-chciałbym linki do pryvów oraz gdzie polecacie grac na początek ogarniecia gry

- gra jest po polsku ?

Bardzo proszę o podpowiedzi daje +++ :P

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Nie wiem czy są prywatne ale gra jest banalna i granie na priv to była by porażka na całego. Ale raczej na 99% nie ma priv.

Max lv to 60. - Najlepsza zabawa jest właśnie na 60 ;)

Gra nie jest po polsku.

A gdzie grać na początku wdł mnie to obojętne ;)

Aha Z tego co wiem najwięcej polaków jest na serwie: Fraya, Zuras ja jestem na Zuras ;) polecam.

No i ściąganie gry to terror :D bo ma 30 GB ;)

I najlepsze 60 lv wbijesz robiąc same questy. Aby wbić 60 lv : od tygodnia do 3 miesięcy

Aby wykonać quest nie jest wymagana znajomość języków obcych wystarczy że udasz się tam gdzie pokazuje quest. Miałem może 3 że nie wiedziałem co zrobić ;)

No i moje osobiste zdanie. Metin to nic w porównaniu do Tery ;) Pozdrowionka dla fanów Tery.

Sorry że tak to porozwalałem ale może napiszę jakiś Tut ;)

Opublikowano

Wiem, że był jakiś priv, gdy Tera była płatna. Odkąd gra jest f2p, serv jest off. Poza tym nie pozostaje mi nic innego jak zgodzić się z kolegą powyżej :) Spróbuj na globalu. Nie ma sensu zawracać sobie głowy szukaniem privów (na które szczerze mówiąc nigdzie jeszcze nie trafiłam). Gra się naprawdę przyjemnie i stosunkowo łatwo. Poradzisz sobie bez świetnej znajomości języka obcego.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...