Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Fifa 13

haker6120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Mam problem z Fifą 13.

Gdy już chcę włączyć Fifę odpala się logo EA Sports po kilku sekundach pojawia się Fifa i pokazuję się Logo z Messim po jakichś 30 sekundach pojawia się czarny ekran i od razu wywala do pulpitu:(. Pomocy! Zmieniałem już konfigurację gry i nie działa ;/.

Opublikowano

Udało mi się włączyć Fifę jednak przy oknie ustawień kiedy kliknę tak użyj tych ustawień lub nie chcę ustawić swoje Fifa Crashuje się i wywala do pulpitu w folderze pojawia się plik CrashDump. Pomocy!! Chcę sobie zagrać w Fifę ;/.

Opublikowano

Fifa śmiga naprawiłem :D. Ale mam problem ze sterowaniem ponieważ gdy ustawiam alternatywne sterowanie i zmieniam wszystko po swojemu zapisuję i jak zacznę mecz to nie mogę się ruszać jakoś dziwnie się strzela nie mogę podawać itd. Niech ktoś mi pomoże ...;/

Opublikowano

To jest tak w 60% rezultatem tego twojego naprawienia jeżeli masz problem to śmiało możesz napisać do supportu EA pomogli by ci o wiele szybciej i skuteczniej.

19.png

Opublikowano

Dodam iż te ustawienia które mam zapisane, to w meczu jest tak jak by w ogóle były inne na strzałkach mam pułapki ofsajdowe pressing itp.

Jeśli ktoś by mógł mi podesłać plik buttonDataKeyBoardMouse z takimi ustawieniami byłbym wdzięczny:

Strzał,wolej:D

Podanie prostopadłe:A

Krótkie podanie:S

Lob:b

Sprint:e

Sterowanie strzałkami w górę dół lewo i prawo.

Przełączanie zawodników Spacja. A reszta tak jak jest.

Opublikowano

No proszę cię w fifę nie gra się na klawiaturze tylko na padzie (najlepiej od xbox'a) \ja myślę , że mało kto gra na klawiaturze w fife a co najmniej na pc

19.png

Opublikowano

Aktualnie nie mam kasy na pada a chcę sobie po pykać w Fifę... Jeśli ktoś podesłał mi buttonDataKeyBoardMouse byłbym wdzięczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...