Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] telefon wariuje!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam sqmwunga galaxy s advance z sieci plus telefon dzialal bez zarzutu ale kiesy wyjechalwm na wakacje to zaczelo sie od braku zasiegu puzniej naladowanej bateri przy stanie 10% potem telefon sa sie wygaszal i teraz sam sie wylancza podejrzewam trojanq albo keyloggera nie wchodzilem na podejzane strony pomozcie

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Hm... nie wiem dlaczego podejrzewasz że to jest trojan. Keylogger wtf? czy ty człowieku wiesz co ten wirus robi ?! po twojej ortografii oraz nicku (głównie "01") stwierdzam że za dużo lat to ty nie masz :p . Co do braku zasięgu to normalka przy wyjazdach. Co to "wygaszania" to nie rozumiem o co ci chodzi. Nie polecam gmerać przy telefonie jeśli jest na gwarancji (dlaczego? bo automatycznie tą gwarancje tracisz) od tego są autoryzowane serwisy i to one powinny ci pomóc bo może to być zarówno wada fabryczna jak i twoja wina. Tyle ode mnie :p .

DR5ChPt.png

Opublikowano

Wg mnie normalne w androidzie ,że raz na jakiś czas lubi jebnąć errorem wiec nie ma co srać :D

Przywróć ustawienia fabryczne : ustawienia ->kopia zapasowa i reset -> Przywróc ustawienia fabryczne .

11967467.jpg

Opublikowano

Jeśli telefon wyłącza się przy 10% to musi mieć baterie zje... starą.. Pożycz od kolegi z nowszego telefonu i sprawdź, albo kup nowa. Jest to znany błąd naszego kochanego androida. A errory to ja się przyzwyczaiłem ;)

Aha zasięg to zaś za granicą nie ma Playa czy tam plusa. Są ich sieci typu Virgin Mobile (jest też w Polsce) itp.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Wg mnie normalne w androidzie ,że raz na jakiś czas lubi jebnąć errorem wiec nie ma co srać :D

Przywróć ustawienia fabryczne : ustawienia ->kopia zapasowa i reset -> Przywróc ustawienia fabryczne .

Nie chce Cię martwić ale w regulaminie jest zakaz pisania zrob formata, a ust. fabryczne to prawie to samo :P

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...