Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wycena konta

Comed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim, chcę się dowiedzieć ile mnie więcej dostanę za moje konto z gry Neverwinter. Na koncie są 2 postacie z 60 lvl, Łotrzyk (10.5 GS) oraz Kapłan (8.6 GS). Na Łotrzyku jest towarzysz Fera o ile dobrze pamiętam oraz cały set na krytyka nie licząc noży. Kapłan ma 10 golda a Łotrzyk 30.
Ile mogę dostać za to konto? :D

45a1e9d714fa5.jpg
Opublikowano

Szczerze, to nie wiem czy ktoś wgl. kupuje konta nevewinter. Jest wiele aukcji , a nikt nawet nie licytuje. Ale może do 100 zł dostaniesz, choć wątpię.

xD 

Opublikowano

Ja bym liczyl na kwote okolo 30 zł.Gra nie jest jeszcze tak popularna a lv sie szybko wbija.Moze gs przyciagnie kogos ale i tak teraz nie widze zeby ludzie kupowali konta.

Opublikowano

Ja bym liczyl na kwote okolo 30 zł.Gra nie jest jeszcze tak popularna a lv sie szybko wbija.Moze gs przyciagnie kogos ale i tak teraz nie widze zeby ludzie kupowali konta.

Szczerze ? też bym więcej, nie dał. Co to jest za sens kupić konto w nw ? przecież gra nie polega na tym by coś kupić i mieć all, tylko żeby się zabawić.

xD 

Opublikowano

Konto wycenił bym od 20 do 50 zl . Jak Ktos hajs ma to mu nie żal . Gra sie staje coraz bardziej popularna i pewnie aukcje dopiero sie zaczynaja .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Konta w Neverwinter nie są drogie.

Po 1. Szybko wbija sie max lvl i zbiera eq

Po 2. Mało polaków gra w neverwinter dlatego konta są tanie i nikt ich nie kupuje

Tylko konta z kox eq i rzeczami z IS są coś warte

Jak chcesz sprzedać to najlepiej jeszcze poczekaj, zbieraj lepsze eq i inne a potem sprzedaj.

Opublikowano

Konta w Neverwinter nie są drogie.

Po 1. Szybko wbija sie max lvl i zbiera eq

Po 2. Mało polaków gra w neverwinter dlatego konta są tanie i nikt ich nie kupuje

Tylko konta z kox eq i rzeczami z IS są coś warte

Jak chcesz sprzedać to najlepiej jeszcze poczekaj, zbieraj lepsze eq i inne a potem sprzedaj.

Wszystko okej, ale mam wątpliwości do jednego zdania "Mało Polaków". Szczerze ? Nie wiem czemu tak uważasz, ale spotykam naszych rodaków praktycznie wszędzie i o każdej porze. Tyle, że niektórzy Polacy piszą po Angielsku i jest to czasami śmieszne, przynajmniej ja poznałem pewną osobę z którą pisałem przez parę dni po angielsku, a co z tego wyszło ? że jest Polakiem.

xD 

Opublikowano

No wątpie ze ktos kupi jakies konto bo za szybko sie wbija poziom itp

Pozdrawiam

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

ja wyceniam na 150 zł poniewaz neverWinter sie robi coraz bardziej Popularny.

Jeżeli na tyle cenisz, to chyba sam wystawię moje konta, ponieważ mam 2x 60 lv po 12,5k gs.

To jest nie realne, za tyle nikt nie kupi takiego konta.

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...