Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki zawodnik do tych zadań ?

assemblood

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,czy jesteście wstanie polecić mi zawodników spełniających te wymagania?

Chodzi mi o zawodników z Ultimate Team i chciałbym aby piłkarze byli jak najbardziej tani ,ale skuteczni :)

1. CM z bardzo silnym i celnym strzałem z daleka.Mam Boatenga z Milanu i mi sie bardzo podoba. Potrzebuje jeszcze dwóch piłkarzy ponieważ Götze i Gundogan nie spełniają moich wymagań.

2.Typowo rasowy napastnik ST jego atuty to szybkość i drybling.Pasuje tu Giovinco,ale jest zbyt niski.Wysoki (bez przesady) i skuteczny .

3.Kolejny to RB,chce typowego bocznego obrońcę b.szybkiego i taniego. Na chwile obecna mam Abate i pilnie potrzebuje zmienika.

Opublikowano

Powinieneś to umieścić w "[inne] Tryb kariery/Ultimate Team - pomoc w budowaniu drużyny"

Podaj budżet , platforme i Ci złoże jakiś fajny składzik pod te wymagania ;-)

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Pushy - przepraszam,trochę sie pogubilem i źle dodalem.

" Platforma - iOS,budżet w zasadzie jest w ciągłym ruchu,ale chodzi mi o to ze np.odkladam na piłkarza a jeśli tak do 15k na razie.

Ravoner - Alves na pewno nie,a Walkera sprawdzalem i na iOS on akurat zbyt dobry nie jest.Pisalem RB to na polski chyba PO(nie wiem),Alba jest idealny ale na LB,lewą stronę.

Aguero to moje marzenie jeśli chodzi o ST,ale jest dużo,dużo droższy niż jestem na chwile obecna kupić (waha sie miedzy 60-75k) a ja do 15k szukam :p Co do Hernanesa i Montolivo to sprawdze Hernanesa bo Montolivo dobrze wspominam z meczy online AC Milanem,ale stawiałem na niego jako rezerwę czy cus.

Dzięki Wam,czekam na propozycje inne (:

Opublikowano

Witam,czy jesteście wstanie polecić mi zawodników spełniających te wymagania?

Chodzi mi o zawodników z Ultimate Team i chciałbym aby piłkarze byli jak najbardziej tani ,ale skuteczni :)

1. CM z bardzo silnym i celnym strzałem z daleka.Mam Boatenga z Milanu i mi sie bardzo podoba. Potrzebuje jeszcze dwóch piłkarzy ponieważ Götze i Gundogan nie spełniają moich wymagań.

2.Typowo rasowy napastnik ST jego atuty to szybkość i drybling.Pasuje tu Giovinco,ale jest zbyt niski.Wysoki (bez przesady) i skuteczny .

3.Kolejny to RB,chce typowego bocznego obrońcę b.szybkiego i taniego. Na chwile obecna mam Abate i pilnie potrzebuje zmienika.

1. Hernanes/Ramires/Sneider/Schweinsteiger/Costa/Gerrard

2. Balotelli/reus/suarez/pato

3. Abate/Nei/Mariano

mg7k04q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...