Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dobity 60 lv TR

kalkulatol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W tygodniu dobije 60 lv.I mam pare pytań:

1.Jaki set kupic na poczatek? (Kupić czy wydropić?)

2.Powiedzmy kupiłem jakis tam set na poczatek.Co dalej?

3.Najpierw kupic ostateczny set czy w miedzy czasie moge sobie pozwolic na kupno towarzysza czy wierzchowca?

4.Ile kosztuje ostateczny set dla tr?

Dzieki .

Opublikowano

1 - Za chwałę , lub za ad w ah, masz tam eq od wybory do koloru.

Na początek polecam EQ nieuchwytnego.

2 - Robisz Daily Questy, chodzisz na Epickie dungeony, zarabiasz na lepsze eq.

3 - Najpierw Set.

4 - t2 , za item po 120k + diamentów.

xD 

Opublikowano

Ile kosztuje ten podstawowy set? (AD)

Set T2 kupić w ratach czy od razu calosc? Chodzi o to ze jak kupie w ratach to strace bonus .

wejdź do gry i zobacz po jakiej jest cenie. Ale myślę , że calutki Set wraz z pierścieniami, szyją etc za 100k d, dostaniesz. + KD (uroki) polecam +5/6.

jak w ratach ? 1 item 100k + diamentów, i kupujesz po kolei, lub jak uzbierasz na all to całe od razu ;)

xD 

Opublikowano

Moze ktos sie jeszcze wypowiedziec na temat jaki set będzie dobry do pvp? Moze polaczyc 2 sety czy cus?

ta , jeżeli chodzi tobie o secik t1 , to polecam kupić 2 itemki nieuchwytnego oraz 2 itemki pojedynkowicza. Z tym setem wyciągniesz 10k gs ;)

15309708671380284323.png

xD 

Opublikowano

A jakie wkladac kd? I czy sie oplaca wkladac czy przetrzymac je do T2?

włóż sobie +5 lub +6

Na obronę - Mroczny urok (Kradzież życia)

Na atak - Urok świetlisty (moc)

Użytkowe - obojętnie , choć ja wkładałem szybkość ruchu.

xD 

Opublikowano

Na 60 lvlu mam tylko 24 zrecznosci i 18 siły.Gdy zaczynalem gre nie wiedzialem ze mozna losować. Te 2 punkty roznicy bardzo pogorsza moja postac?

Opublikowano

Na 60 lvlu mam tylko 24 zrecznosci i 18 siły.Gdy zaczynalem gre nie wiedzialem ze mozna losować. Te 2 punkty roznicy bardzo pogorsza moja postac?

Niestety tak, jeżeli bym nie miał EQ, bym zagrał od nowa. No ale tutaj ty musisz zadecydować.

xD 

Opublikowano

Jednak mam 25 punktów. Standardowo 26. Niektorzy maja 27. Jakim sposobem?

Jak działa licytacja?

Zalicytuje.I mam czekac do konca aukcji zalozmy 4 dni? Czy jak to działa.

Opublikowano

Jednak mam 25 punktów. Standardowo 26. Niektorzy maja 27. Jakim sposobem?

Jak działa licytacja?

Zalicytuje.I mam czekac do konca aukcji zalozmy 4 dni? Czy jak to działa.

Ponieważ jak wejdziemy w ognisko dostajemy na 15 min po 1 punkcie, każdego statusu.

Co do tej licytacji, dokładnie nie wiem bo nigdy nie licytowałem, ale chyba jest tak jak sugerujesz.

xD 

Opublikowano

Daily quest na Arenie Gunatgrym. Gdzie jest ta arena? Bo w kolejkach po wcisnieciu k nie ma.

Tam gdzie się teleportuje na inne lokację. m.in ruiny blackdaggera etc. Następnie musimy czekać, tak długo aż wejdzie na tą arenę 40 osób. A potem zaczyna się cała rozrywka, na początku dungeon pve, potem arena pvp i na koniec potyczka. Polecam chodzić na tą arenę tylko i wyłącznie podczas rat serwera , ponieważ w inne godziny, ciężko się dostać.

xD 

Opublikowano

Szczerze to moc nie daje zbyt wiele w tej grze w pvp, dlatego polecam maksować przebicie pancerza i do miejsca na atak wkładać mroczny urok.

Opublikowano

A na jakie epiki chodzić?,

UP- Na atak powiadasz ze przebicie. A dlaczego nie krytyk ?:D Wlasnie sie zastanawiam pomiedzy krytykiem a przebiciem.Na T1 moge spokojnie wkladac uroki 5, czy 6 ?

Opublikowano

A na jakie epiki chodzić?,

UP- Na atak powiadasz ze przebicie. A dlaczego nie krytyk ? :D Wlasnie sie zastanawiam pomiedzy krytykiem a przebiciem.Na T1 moge spokojnie wkladac uroki 5, czy 6 ?

Pisałem tobie już jakie EQ, zresztą ss masz.

lepiej wkładaj +5 bo o wiele tańsze a różnicy nie ma.

Co do przebicia, mocy czy krytyka , wkładaj byle co, wszystko jedno. Chociaż ja wkładałem moc, bo uważam że jest lepsze. Przebicie oraz kryt mam w innych itemach.

xD 

Opublikowano

Hmm.Mam prawie taki sam build tylko inne pierscienie , koszula i spodnie, a moj gs to 9.745. Czy to wina tych pierścieni? Koszula i spodnie sa z wyższej pułki wiec chyba powinienem miec wiecej gs od ciebie.

kd3z.png

PS. Uroki mam powkładane "rangi" 5

Opublikowano

Hmm.Mam prawie taki sam build tylko inne pierscienie , koszula i spodnie, a moj gs to 9.745. Czy to wina tych pierścieni? Koszula i spodnie sa z wyższej pułki wiec chyba powinienem miec wiecej gs od ciebie.

kd3z.png

PS. Uroki mam powkładane "rangi" 5

Prawdopodobnie jest to wina tych pierścieni, nie są takie drogie po 10k za sztukę a naprawdę dają wiele.

xD 

Opublikowano

Raczej to nie wina pierscieni. Sprawdzilem teraz.Kuplem 1 pierscien wsadzilem do niego mroczny urok 5 ten sam gs co wczesniej.

Jakie uroki wkladales? Znaczy z jaka ranga.

Opublikowano

Raczej to nie wina pierscieni. Sprawdzilem teraz.Kuplem 1 pierscien wsadzilem do niego mroczny urok 5 ten sam gs co wczesniej.

Jakie uroki wkladales? Znaczy z jaka ranga.

Obrona - Kradzież życie (mroczny) +5

Atak - Moc (świetlisty) +5

Użytkowe - Szybkość ruchu (mroczny) +5

xD 

Opublikowano

Przecież ten gear score jest zbugowany, założyłem pierw item za chwałę a potem za grym coins i za pierwszym razem miałem więcej choć drugi item był lepszy - miał lepsze staty o kilka w każdej rzeczy

Opublikowano

Nie sugeruj się tak GS ważne jest to jaki masz dmg i jak sobie radzisz swoją postacią :) A przecież GS to tylko liczba, a i tak powyżej 9200 ( o ile dobrze pamiętam ) możesz wejść na każdego dunga bez problemu ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...