Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki World Of Metin2

.Teodor #3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh .. ;D Po co to Udostępniałeś ;D Może zarobilibyśmy cos.... ;D

@edit napisz World of Metin2 bo może ktoś nie ogarnia :) że to GLOBAL ;d

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

RZAL DAJ ŹRÓDŁO!!!!!!!!!111!!

A tak btw. to dlaczego z epvp skasowali to? xD

@UP

WoM to nie global...

Tego chyba nie było na epvp. xD

Przynajmniej jak ja dostałem te pliki to tego nie było.

Opublikowano

Tego chyba nie było na epvp. xD

Przynajmniej jak ja dostałem te pliki to tego nie było.

Było dziś rano pobierałem. :P

Opublikowano

Od kiedy to jest global? Zmieniło się coś przed 5 minutami?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

he he trzymajcie pliki trzymajcie :> nie bez powodu były kasowane z elitepvpers dwa razy

p.s

ciekawe czy GF zareaguje jak te pliki są prawie identyczne z tymi z globala

Opublikowano

he he trzymajcie pliki trzymajcie :> nie bez powodu były kasowane z elitepvpers dwa razy

p.s

ciekawe czy GF zareaguje jak te pliki są prawie identyczne z tymi z globala

Hm, SG jedzie na game 34 - 36k a serwery od Gameforge na 41 - 42k.

No tak, to są prawie identyczne pliki.

@Topic: Te pliki były udostępniane już kilka razy na MPCforum ponieważ te niby SG to tak naprawdę WoM. ^^

(WoM kupił pliki oraz kupuje aktualizacje od SG)

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

A tak btw. to dlaczego z epvp skasowali to? xD

przyglądnij się na ekipę WoM'a i zerknij kto aktualnie jest elitą MT2 w niemczech (celowo z małej).
57199140501148694665.png

Opublikowano

Lol wez wypierdalaj.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Nie wiem jak oni na nich serwer trzymali. To jakaś magia. Jak je zobaczyłem to mi się śmiać chciało.

Lol mamy kolejnego pro elo technika? Wypierdalaj.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Lol mamy kolejnego pro elo technika? Wypierdalaj.

Mów tak do mamy. Mój nic nic nie świadczy idioto. Nick jak nick a tekst jak tekst. Ty pewnie nie przejrzałeś tych plików a już pierdolisz.

Gratuluję ci! Odpal je teraz na swoim vps i daj mi porty do połączenia. Coś ci pokaże ;) Jak ci wysadzi bazę. Czekam na pw.

Opublikowano

Mów tak do mamy. Mój nic nic nie świadczy idioto. Nick jak nick a tekst jak tekst. Ty pewnie nie przejrzałeś tych plików a już pierdolisz.

Gratuluję ci! Odpal je teraz na swoim vps i daj mi porty do połączenia. Coś ci pokaże ;) Jak ci wysadzi bazę. Czekam na pw.

Widac teraz ze tepy jestes, myslisz ze dali tak o pliki dobre w neta? Pojebalo cie totalnie i to chyba pradem, ZADNE pliki upublikowane nie byly 100% pewne az nie wyszly bugfixy na specialne dziury ktore w nich zostawiaja ale ty robisz z siebie plebsa a jestes zerem;) i ps stawiac serwer na vps to mistrzostwo

To może tak: Spójrz na swoje mistrzostwo: twój lomaxik padał jak piesek ale co tam. Już zapomniałeś (Najlepiej)

On nie postawi na dedyku bo go nie stać dlatego napisałem na vps (Bachorze)

0 To twój stary i matka która cię nie spłodziła tylko przez przypadek znalazła w śmietniku.

Mordka kapciu;) I lomaxik wylaczylem sam taki drugi props do ciebie dzis, cwaniakuj dalej sobie w sieci pipeczko;*

BTW. Teksty rzucane na rodzicow brawo dzieciaczku kochany ktory nie dorosnal jeszcze:)

@UP Jeździsz po rodzicach, a w domku nie nauczyli że tak się nie robi? Zachowujesz się jak typowy gimnazjalista. Nie wiem czy byłoby Ci miło jakby ktoś Ci po matce lub ojcu bluzgał, więc zachować swoje szczeniackie zachowanie.

@Antywarn

Szkoda że usunięte pliczki :/

Wiesz tak to jest gdy sie na plytki w szpitalu spadlo

ban.gif

Opublikowano

Widac teraz ze tepy jestes, myslisz ze dali tak o pliki dobre w neta? Pojebalo cie totalnie i to chyba pradem, ZADNE pliki upublikowane nie byly 100% pewne az nie wyszly bugfixy na specialne dziury ktore w nich zostawiaja ale ty robisz z siebie plebsa a jestes zerem;) i ps stawiac serwer na vps to mistrzostwo

To może tak: Spójrz na swoje mistrzostwo: twój lomaxik padał jak piesek ale co tam. Już zapomniałeś (Najlepiej)

On nie postawi na dedyku bo go nie stać dlatego napisałem na vps (Bachorze)

0 To twój stary i matka która cię nie spłodziła tylko przez przypadek znalazła w śmietniku.

Opublikowano

@UP Jeździsz po rodzicach, a w domku nie nauczyli że tak się nie robi? Zachowujesz się jak typowy gimnazjalista. Nie wiem czy byłoby Ci miło jakby ktoś Ci po matce lub ojcu bluzgał, więc zachować swoje szczeniackie zachowanie.

@Antywarn

Szkoda że usunięte pliczki :/

4692787228.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...