Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

integracyjne gimnazjum, chodzil ktos?

j a j a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja chodziłem do takiego gimnazjum i jest praktycznie normalnie jak w innych tylko mogą chodzić do niego niepełnosprawne osoby, są oddzielne dla nich zajęcie itp. ale normalnie chodzą z rówieśnikami do klasy.

Opublikowano

Ja chodziłem do takiego gimnazjum i jest praktycznie normalnie jak w innych tylko mogą chodzić do niego niepełnosprawne osoby, są oddzielne dla nich zajęcie itp. ale normalnie chodzą z rówieśnikami do klasy.

ja mam kwalifikacje niepelnosprawnosci, czy to znaczy ze bede mial zajecia z ziomkami na wozkach? jakie moga byc tam osoby?

Opublikowano

Nie polecam, dzieciaki z ADHD i z zespołem downa najlepsze. Módl się, abyś nie trafił do takiej klasy. Najlepsze jest to, że taki dzieciak z ADHD w trakcie lekcji może wstać, rzucić w ciebie krzesłem i nie poniesie żadnych konsekwencji przez swoją chorobę. Ludzie upośledzeni umysłowo zaniżają ogólny poziom, więc trzeba dostosowywać materiał. Możesz iść, ale to loteria.

Pozdrawiam cieplutko.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

są klasy integracyjne w gimnazjach :) u mnie w gim np jest.

Ale jak up mówili dzieci z adhd wszystko mogą bez konsekwencji :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...