Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Game Mastera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam zamiar założyć serwer dedykowany metin2 rodzaju HARD lub HARD+Medium.

Poszukuje ludzi do pomocy przy serwerze takich jak GM.

Jeśli chciał byś zostać GM'em musisz spełniać kilka warunków które przedstawię niżej:

Wiek +16lat

Mikrofon

Dużo wolnego czasu

Być ogarniętym w grze dla innych

Jeśli spełniasz te wymagania zapraszam do prywatnej rozmowy na PW.

Pozdrawiam.

Opublikowano

To tak mam na imię Kuba mam 16 lat :) Posiadam TS3 oraz mikro. Na kompie przesiaduje od 4-5h wciągu dnia ale mogę więcej wieczorem tak do 8h wciągu dnia. W metin2 gram około 5 lat

Opublikowano

Paweł 16lat z mikro, ogarnięty zaufany jak coś zarzuć IP dogadamy się ;)

CLICK

34509146887638541386.png

Opublikowano

Witam,

mam zamiar założyć serwer dedykowany metin2 rodzaju HARD lub HARD+Medium.

Poszukuje ludzi do pomocy przy serwerze takich jak GM.

Jeśli chciał byś zostać GM'em musisz spełniać kilka warunków które przedstawię niżej:

Wiek +20

Mikrofon Oczywiście

Dużo wolnego czasu około 72h chyba że alkochol to mniej

Być ogarniętym w grze dla innych

Jeśli spełniasz te wymagania zapraszam do prywatnej rozmowy na PW.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Imię: Łukasz

Nick w grze Bedzie: Blademaster

Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: Codziennie mogę poświęcać 5-6h na całkowite oddawanie się moim obowiązkom, które są bardzo ważne dla dobra użytkowników oraz ogólnej opinii na temat serwera w internecie czy też w grze.

Zainteresowania: Moim głównym zainteresowaniem jest informatyka, , myślę że ta pasja nie wątpliwie przyda się w obowiązkach Game Mastera.

Czy posiadasz jakieś umiejętności związane z tym stanowiskiem (jak tak, to jakie)?: Swoje umiejętności nabyłem dzięki stażu na 2 serwerach prywatnych gdzie spełniałem rolę Game Mastera. Mianowicie: Hardlinemt2 który istnieje do dziś.Feniksmt2, który dla mnie jest nieodłączną częścią historii Polskich serwerów Metin2. Oba te serwery osiągneły wielki sukces i popularność wśród graczy i nie tylko.

Co mógłbyś wnieść do tego serwera?: Przede wszystkim rozrywkę, której obecnie na serwerze nie znajdziemy zbyt wiele z powodu braku Game Masterów, jednak dam z siebie 100% w wykonywaniu wszystkich obowiązków o które poprosi mnie GA lub też będę samodzielnie wprowadzał innowacje o ile tylko zostanie mi udzielone takie prawo.

W jaki sposób byś pomógł serwerowi jakbyś był na tym stanowisku?: Zdaję sobie sprawę z obecnej sytuacji naszego Head Admina - , który do tej pory musiał oddawać się całkowicie ciężkiej pracy, niektórzy nie doceniają tego co dla nich robi, i to jest przykre... Bolesna prawda jest taka, że ludzie nie wiedzą ile pracy trzeba poświecić by powstała rzecz, w grze ledwo dostrzegalna. Taka jest praca informatyka i doskonale zdaje sobie z tego sprawę... jednak to tylko człowiek i potrzebna mu pomoc, którą ja jako Game Master mogę mu zaoferować... to znacznie przyśpieszy rozwój serwera, który to da nam wiele radości .

Dlaczego chcesz zostać mistrzem gry?: Mam bardzo duży staż jeśli chodzi o metin2 i chcę dzielić się tą wiedzą z innymi użytkownikami. Jako Game Master mógłbym udzielać swojej wiedzy na dużą skalę i przede wszystkim pomagać w rozwoju serwera, który rozwijał by się z pomocą moją i innych Game Masterów o wiele szybciej i efektywniej.

Jebać serwer, sposób na darmowe smocze monety Laneris.pl ---> https://www.youtube.com/watch?v=IedfWlMKaRk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...