Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem steam

eaeae

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie znalazłem bardziej odpowiedniego działu więc piszę tutaj. Ktoś mi się wbij na konto na steamie już 2 raz ... hasła pozmieniane to same email. Chciałem sobie zagrać i zdziwiony widzę że hasło nie działa. Wbiłem na 2 konto i patrze a tam ktoś gra sobie w team fortress na moim koncie. Raz już odzyskałem konto ale musiałem coś tam pisać po kartce z kodem i teraz nie wiem czy jak 2 raz napiszę to jak to miałoby wyglądać. Ktoś już miał taki problem? Nie dawałem nikomu hasła i nie wiem jak ten ktoś mógł je zdobyć ... ostatnim razem miałem w znajomych kogoś z chin i tylko tyle wiem.

właśnie wszedłem w znajomych i widzę znowu tą samą osobę z chin w znajomych ...

ostrywariat.png

Opublikowano

no fajnie fajnie ale skoro zrobił to już 2 raz to pewnie będzie więcej. poza tym po tym wysłaniu ticketu do suportu przyszedł mail ze muszę napisać na kartce z kodem numer zgłoszenia ... i tak tam nie ma za bardzo miejsca do pisania więc co będzie powiedzmy za 5 razem? można się jakoś uchronić przed takimi śmieciami co kradną te konta? Ostatnim razem zmieniłem wszystko oprócz maila i loginu do steam (o ile można go zmienić).

ostrywariat.png

Opublikowano

Zrób formata, żeby na pewno nie mieć żadnych wirusów i wtedy wyślij do supportu zdjęcie cd-keya z prośbą o odzyskanie konta. I nie pobieraj żadnych zawirusowanych gówien :P

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Masz włączoną funkcję na kod?

Zarejestruj się na gmail.com, włącz możliwość zalogowania się tylko po podaniu kodu sms i nikt Ci nie podjebie steam'a przez email.

Sam mam tak i zawsze mam informację jak ktoś próbuje się zalogować a hasła nie zmianiam na email od 2 lat ;-)

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

dopiero support ze steamu hasło mi zresetował ... zmieniłem maila i hasło do konta. powiedz mi teraz gdzie mogę włączyć tą funkcję bo albo jej tam nie ma albo jestem ślepy xD

ostrywariat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...