Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] "Wezwanie do broni".

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MujHgtc.png

Wzywamy wszystkich podróżników Neverwinter! Mamy przyjemność ogłosić nowe wydarzenie, które nadejdzie już w ten piątek. Wydarzenie to powiązane jest z potyczką na Podwieżu i walką z brutalnym plemieniem orków. Nowy typ wydarzeń zwać się będzie “Wezwanie do Broni”. Chcecie dowiedzieć się więcej o tym systemie i zdobyć unikatowe nagrody? Czytajcie dalej!
Znajome są Wam zapewne potyczki, dostępne na każdej ze stref przygód. Nowe wydarzenia, Wezwania do Broni, będą zmodyfikowaną wersją każdej z potyczek w strefie, z pewnymi istotnymi różnicami. Przede wszystkim, Wezwania do Broni będą wydarzeniami dostępnymi dla każdej postaci, na każdym poziomie doświadczenia (od 5 do 60!).
Jeśli pominąłeś starcia w ciągu swojej podróży, przygotuj się na dołączenie do obrony Zapomnianych Krain! Dodatkowo, drużyny, z powodzeniem ukończą wydarzenia Wezwania do Broni mogą zostać nagrodzone towarzyszami, zestawami barwników, przedmiotami do transmutacji (przedmioty zmieniające wygląd wyposażenia) oraz innymi unikatowymi nagrodami! Nagrody będą różne i unikatowe dla każdej ze stref wydarzenia Wezwania do Broni.
Gracze będą mogli dołączać do kolejki eventu poprzez system kolejki w grze, w dowolnym momencie!Jeśli jesteś prawdziwym poszukiwaczem skarbów i nie przepuścisz żadnej okazji do sprawdzenai się w walce z potworami Neverwinter, dołącz do kolejki! Jesteś gotowy zmierzyć się w morderczej walce z orkami na podwieżu?
Wydarzenie potrwa do poniedziałku 12 sierpnia, do godziny 19:00.

Źródło:

http://nw.pl.perfectworld.eu/news/nowy-event-wezwanie-do-broni/

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

i tak mało obszarowo to opisali ;/

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Ja się troszkę zawiodłem na evencie, przecież jest więcej czekania w kolejce, niż korzystania z tego wydarzenia, chociaż nagrody są dobre m.in :

- Pety

- Uroki

xD 

Opublikowano

szit szit i jeszcze raz szit.

Dropią mi same barwniki / dzikie kamienie czy jakoś tak 1 i 2.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Tak jak mówicie trzeba dłużej czekać w kolejce niż jest samej zabawy ^^

Pierwszy raz poszedłem i Wilka dostałem.

Opublikowano

Tak jak mówicie trzeba dłużej czekać w kolejce niż jest samej zabawy ^^

Pierwszy raz poszedłem i Wilka dostałem.

To miałeś niezłego farta, ja byłem dokładnie 23 razy. i nic ;)

xD 

Opublikowano

nadal gówno dropi fajnego, czyli nie fajnie. Swoją droga widziałem tego peta, to za 50 golda go koleś sellał.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

nadal gówno dropi fajnego, czyli nie fajnie. Swoją droga widziałem tego peta, to za 50 golda go koleś sellał.

w ah są za 30-35k ad. ;) Więc praktycznie nic ; d

xD 

Opublikowano

w sensie dye pack, do kolorowania? Zostaw sobie na późniejsze lvl`e.

1374609758-U346826.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...