Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co Samsung Galaxy S III dostał w najnowszej aktualizacji?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Ostatnio (czyli we wtorek chyba 5 sierpnia :P) otrzymałem aktualizację do mojej S Trójeczki :)

Myślałem, że to update, która da mi w ręce Androida 4.2 albo 4.3 :D Ale się pomyliłem.

Nie zauważyłem (prawie) żadnej zmiany w stosunku do poprzedniej wersji, nawet numerek Androida jest ten sam D: Jedyna różnica, którą zauważyłem to inna ikonka S Voice i kilka opcji w tej apce.

Ale co dodali? Czy ktoś wie? Jak tak to proszę pisać w komentarzach.

Pozdrawiam

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Pie*dolnij wieksze litery bo nie widze !

Zazwyczaj takie małe aktualizacje to zaktualizacje zabezpieczeń itd .+ jakies male pierdoly wiec nie ma się czym jarać narazie :( Jak s3 dostanie 5.0 to można skakać do góry ale zapewne samsung opuści swoje dziecko na rzecz innego :(

11967467.jpg

Opublikowano

Pie*dolnij wieksze litery bo nie widze !

Zazwyczaj takie małe aktualizacje to zaktualizacje zabezpieczeń itd .+ jakies male pierdoly wiec nie ma się czym jarać narazie :( Jak s3 dostanie 5.0 to można skakać do góry ale zapewne samsung opuści swoje dziecko na rzecz innego :(

Może być?

A tak na serio to Samsung mówił, że S III otrzyma aktualizację do 5.0 <_>

Opublikowano

Wystarczy wpisać w google, czy to takie trudne, że trzeba rozpoczynać nowy temat? PS. Musisz te litery pisać większe i bardziej jaskrawe.

Opublikowano

Wystarczy wpisać w google, czy to takie trudne, że trzeba rozpoczynać nowy temat? PS. Musisz te litery pisać większe i bardziej jaskrawe.

W googlu nie ma chłopcze.

Opublikowano

A co myśleliście, że Samsung to Google, który już po premierze daje rodzinie Nexus 4.3?

Opublikowano

A co myśleliście, że Samsung to Google, który już po premierze daje rodzinie Nexus 4.3?

Nie no touch wiza jeszcze trzeba zrobić ale 4.2 by dali.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

- Poprawiono ogólną szybkość działania całego systemu tzn. aplikacje otwierają się szybciej i efekty przejść są płynniejsze
- Problem z restartowaniem się Touchwiz i ponownym jego wczytywaniu został rozwiązany
- Zmniejszono czas uruchamiania się aplikacji Kontakty, Dialer, Wiadomości i Aparatu
- Komunikacja po WIFI dostała kopa i teraz WIFI działa szybciej
- Usuwanie aplikacji z ekranu ostatnio używanych aplikacji odbywa się teraz szybciej, a sama animacja jest płynniejsza
- Reakcja na wciśnięcie przycisku DOM przy wyłączonym S-Voice jest jeszcze szybsza
- Zredukowano czas włączania i wczytywania się Galerii- Poprawiono zarządzanie pamięcią RAM
- Zredukowana wczytywanie się pulpitu. Teraz prawie już tego nie widać. Cienie pod ikonami na pulpicie także już się nie wczytują później od reszty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...