Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy chcieli byście?

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieli by?cie zagra???

• Tak
      7
    • Nie
      2
  2. 2. Je?li tak to który mod pack?

• Voltz
      1
    • Tekkit Lite
      2
    • Tekkit Classick
      3
    • Hexxit
      3
    • Big Dig
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy chcieli byście pograć na serwerze z jednym z mod packów by Technik??

Głosujcie w Ankiecie!! Jeśli tak to na którym??

Oczywiście launcher będzie podany a serwer niestety hamachi:(

76561198342061369.png

Opublikowano

Spoko jak osiągnę 50 postów to napisze publikacje i wszystkie linki do launchera miło że takie zainteresowanie :)

Tylko narazie jest remis między:

Voltz

Tekkit lite

I tekkit classik

Możliwe że jutro dostaniecie ip i linki!!

76561198342061369.png

Opublikowano

Siema. Ja też chcę założyć serwer z modami na craftserve. Ale mam problem i liczę na to że mi pomożecie. Problem jest taki ,że kiedy już zmienię silnik na tekkit to nie mogę wejść na serwer ponieważ nie mam modpacka pod tekkit 1.5.1 (nie mam premium więc launcherem tego nie załatwię). Dacie linka do .minecraft z gotowym tekkitem 1.5.1 ???

Opublikowano

Siema. Ja też chcę założyć serwer z modami na craftserve. Ale mam problem i liczę na to że mi pomożecie. Problem jest taki ,że kiedy już zmienię silnik na tekkit to nie mogę wejść na serwer ponieważ nie mam modpacka pod tekkit 1.5.1 (nie mam premium więc launcherem tego nie załatwię). Dacie linka do .minecraft z gotowym tekkitem 1.5.1 ???

http://www.mpcforum.pl/topic/1015321-dl-technick-launcher-2013no-premium/

I działa na plikach ze strony techickpack-a więc spróbuj z tym.

76561198342061369.png

Opublikowano

Serwer na modach jest ok tylko mogłeś zrobić własnego mod packa na serwer. Ja osobiście preferował bym mody przygodowe takie jak są np. w hexxicie niż te z tekkita z tego powodu, że serwerów technicznych na modach jest całkiem sporo z resztą nie oszukujmy się każdy serwer na modach jest taki samy tzn BC2, IC RP2 itd.

Opublikowano

Serwer na modach jest ok tylko mogłeś zrobić własnego mod packa na serwer. Ja osobiście preferował bym mody przygodowe takie jak są np. w hexxicie niż te z tekkita z tego powodu, że serwerów technicznych na modach jest całkiem sporo z resztą nie oszukujmy się każdy serwer na modach jest taki samy tzn BC2, IC RP2 itd.

Mam też serwer o z modem Lord of the rings i jest tam jeszcze pare mógł bym odpalić żebyś sobie zobaczył ;)

A co do tematu:

Rozpoczeła się budowa pierwszej sieci metra!!

Spawn jako takiego nie będzie dopiero ja wejdzie dedyk ;)

I na początek każdy dostanie 32 jedzenia :)

o max 12 opublikuje serwer wraz z launcherem!!

Ponieważ na launcherach premium występowały błędy.

76561198342061369.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...