Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kilka pytań

Graccous

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam kilka pytań dotyczących gry

1. http://zapodaj.net/603aa3b995526.jpg.html w jaki sposób zyskać te dwa miejsca na profesje ?
2. Co to są barwniki i do czego służą ? Otrzymałem jakieś fiolki na początku gry i zastanawiam się czy użyć ich czy nie ?
3. Opłaca się kupować różnego rodzaju zestawy ?
4. Jaki jest najlepszy pet dla Czarodzieja ? Chodzi mi tutaj o pety z 30 lvl

Opublikowano

1. Poszukam, bo sam nie wiem.
2. Zmienia to wygląd naszej zbroji, ogólnie - ubioru. Warto to zatrzymać na wyższe lvl`e, żeby sobie stuningować eq i wyglądać lepiej :D
3. Chodzi Ci do profesji, za ZEN? Jest to raczej nieopłacalne, bo normalnie można zebrać potrzebne przedmioty, wolniej - jednak jeżeli masz w ciul kasy, to się możesz pobawić.
4. Przyjdzie Gordonix to Ci odpowie na to pytanie - sam nie wiem co jest dobre dla czarodzieja.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

1. Poszukam, bo sam nie wiem.

2. Zmienia to wygląd naszej zbroji, ogólnie - ubioru. Warto to zatrzymać na wyższe lvl`e, żeby sobie stuningować eq i wyglądać lepiej :D

3. Chodzi Ci do profesji, za ZEN? Jest to raczej nieopłacalne, bo normalnie można zebrać potrzebne przedmioty, wolniej - jednak jeżeli masz w ciul kasy, to się możesz pobawić.

4. Przyjdzie Gordonix to Ci odpowie na to pytanie - sam nie wiem co jest dobre dla czarodzieja.

Co do petów, niestety nie jestem pewien, ale najlepiej kupić jakiegoś za zeny , bo te za diamenty w ah tak szczerze za wiele nie dają. A jakiego kupić ? nie wiem, naprawdę ja jeszcze nie kupowałem , wolę skupić się na EQ.

xD 

Opublikowano

3. Chodzi mi o to takie coś jak się w podziemiach pojawia, jakiś zestaw złodzieja i inne

4. Eh ; / Szkoda bo właśnie ciekawi mnie jaki pet byłoby dobry

Opublikowano

A o te zestawy. To jak najbardziej, można znaleźć w nich przedmioty do profesji, poty, kamienie na 1-5 lvl`a.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Czyli warto je kupić od czasu do czasu kupić ? ;> A Co do punktu 1 dowiedziałeś się coś ?

5. Co jest efekt chill i efekt Arcane Mastery co ten efekt robi, ile trwa i jakie jest maks jego stacków ? Co się stanie jak bd miał maks staków ?

Opublikowano

1. Musisz stworzyć przedmiot z dodatkami takimi by dodały Tobie 100% Prędkości icon7.gif
2. Musisz stworzyć przedmiot który zostanie stworzony na najwyższy poziom (fioletowy przedmiot) jeśli się nie mylę do tego potrzeba Smocze jajo (Dragon Egg)

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Hm... a jakie to są przedmioty ?

5. Co jest efekt chill i efekt Arcane Mastery co ten efekt robi, ile trwa i jakie jest maks jego stacków ? Co się stanie jak bd miał maks staków ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...