Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]NosTale [Proszę o pomoc]

AveAkaMistrzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc od wczoraj co jakoś czas przestaje mi działać NosTale. Nic nie rozumiem, ani strona, ani NosTale. Zaczyna działać dopiero po kilku godzinach.

Ktoś wie o co chodzi?: (

Opublikowano

Mam dokładnie tak samo, nawet strona oraz forum nostale nie działają.

Pomogła zmiana ip (za pomocą FlyVPN), ale niestety jedno połączenie trwa 20-30 minut i można łączyć się tylko 3 razy dziennie :mellow: .

Więc to raczej wina ip 8S .

Ale skoro nie tylko ja mam ten problem to musi to być coś poważniejszego (może u nich coś) :huh: .

Opublikowano

LOOL ja mam tak samo LUL dzisiaj co chwile strona nie działa i gra ja wam polecam keparda 30 dni trail więc możecie być ciągle ON :)

@down

program do zmiany ip :)

Opublikowano

@up

bo coś aktulizują bo mi nawet kepard nie działa a używałem go kilka razy a co do nostale zmieniłem teraz ip przez hide my ip mają traila na 14 dni ale nadal mi coś nostale nie śmiga to raczej nie przez ip

Opublikowano

No więc siedziałem sobie dzisiaj na BB, nagle wywaliło mnie z gry i napisało, że nie można połączyć się z serverem.

Gdy próbuję włączyć nostale GameForge Live włącza się bardzo długo, lecz gdy się włączy nic w nim nie ma: )

Opublikowano

No więc siedziałem sobie dzisiaj na BB, nagle wywaliło mnie z gry i napisało, że nie można połączyć się z serverem.

Gdy próbuję włączyć nostale GameForge Live włącza się bardzo długo, lecz gdy się włączy nic w nim nie ma: )

Mam dokładnie taki sam problem.

Działo to się o 11 jak się nie mylę.

Opublikowano

Nie ma sensu tworzenia tematów bo mogą być to ich błędy itd - kiedyś też tak było.

Jednak wracając do tematu mi działa normalnie.

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...