Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z padem.

Naruto12356

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z padem otóż gdy go podłączam to zapala się i gaśnie (to na śierodku, pad jest przewodowy) Został wyczyszczony i dalej to samo. Gdy dawałem do pana powiedział że nic się nie da z tym zrobić , instalowałem też specjalne rzeczy do pada . Gdy podłączam pojawia się komunikat :

"Jedno z urządzeń USB podłączonych do tego komputera ma awarię , ale system windows nie może go rozpoznać. Aby uzyskać pomoc w rozwiązaniu problemu, kliknij ten komunikat" Otóż szukałem też na internecie i nic nie znalazłem mam nadzieję że ktoś tu się zna na tym i powie mi co trzeba zrobić. Ogółem to się stało gdy pojechałem do kuzyna podłączyć pada . Wtedy to się tam pojawiło. Gdy jeszcze nie pojechałem to działał idealnie .

Opublikowano

Sprawdź czy w tym koszyczku w który wkłądasz baterie, nie poluzowały sie te blaszki stykające się z baterią. U mnie jedna była luźna i co jakis czas pad sam się wyłączał. Taki koszyczek kosztuje 15zł.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Koszyczek kosztuje 5zł, nie 15zł.

Oraz jak masz koszyczek, to na środku masz taki mały prostokąt. Napchaj tam troche pazłotka i sprawdź czy działa.

aj, sorry xD nie zauważyłem.

Gość kamil40013
Opublikowano

Wygląda to na uszkodzenie wtyczki. A jak nie to elektronika się uszkodziła w kontrolerze, a z tym już raczej nic nie zrobisz.

Opublikowano

Wtyczka i kabel mogą wyglądać OK...

Jak masz czas to odetnij wtyczkę i przylutuj nową [do kupienia w sklepie, ew. z jakiegoś starocia].

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...