Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Darksiders 2 Problem

kania1322

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym przedstawić swój problem z grą w tytule tematu(Darksiders 2) mianowicie po około 2 minutach gra zaczyna się ciąć i mulić co jest dla mnie bardzo dziwne ponieważ wcześniej grałem w Darksidersa 2 i nie było żadnych problemów.Główne parametry mojego sprzętu to

Procesor : Inter Core i7-2600 CPU

Ram : 4GB

Karta graficzna : GeForce GTX 550 TI(najnowsze sterowniki do karty graficznej)

Myślałem że to wina śmieci na komputerze ale po formacie nadal występuje problem. Jaśli ktoś byłby w stanie pomóc proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Wyczyść komputer od środka, może jest zawalony kurzem.

Gra została zainstalowana w tym samym dniu po formacie czyli wczoraj więc raczej nie ma z czego go czyścić...

Opublikowano

Gra została zainstalowana w tym samym dniu po formacie czyli wczoraj więc raczej nie ma z czego go czyścić...

Nie chodzi mi o wewnątrz, chodzi mi o to żebyś rozkręcił obudowę i sprawdził czy masz w środku kurz blokujący np. wiatrak.

Opublikowano

Nie chodzi mi o wewnątrz, chodzi mi o to żebyś rozkręcił obudowę i sprawdził czy masz w środku kurz blokujący np. wiatrak.

Dobra już sprawdzam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...