Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] WYBÓR KROLESTW JAK TO ZEDYTOWAC

DjPytacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak to z edytowac

WSZYSTKO NA Obrazku macie :P

678g7p.png

pobodno jest to na metinie startujacym dopiero Revetial Pewnie maja z E PVP to dlatego prosze tez o link jezeli jest to na e pvp :)

Opublikowano

Właściwie to w kliencie już masz gotowe funkcje, wystarczy że zmienisz grafikę zamiast tego kontynentu dać to co opisałeś. Wielkiego trudu to przy tym nie ma

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Właściwie to w kliencie już masz gotowe funkcje, wystarczy że zmienisz grafikę zamiast tego kontynentu dać to co opisałeś. Wielkiego trudu to przy tym nie ma

A dokladniej?? bo zabardzo nie wiem mam zmazac w paint.net kontynent dac tam 2 flagi obok siebie i przycisk zatwierdz ? a strzalki wszystkie z wyboru krolestw zmazac?:D

Opublikowano

w pliku empire.dds, który znajduje się w ETC zmieniasz wygląd zamiast kontynentu dajesz własnie to a zamiast kolorowych królestw dajesz podświetlone. Potem w pliku introempire szukasz funkcji self.EmpireID i będą dwa warunki if self.EmpireID >3 tu dajesz 2 i będzie drugi z tą funkcją ale nie pamiętam. Z resztą i tak zrobisz potem według usuwania 3 królestwa według Vathara to Ci zadziała , bo to tam jest. Potem empire selectempirewindow w locale_pl i zmieniasz pozycję obrazów, szukasz ## Empire Image i interesują Cie linijki x i y, to właściwie tyle

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...