Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Z camtasią, kręci tylko pół ekranu, dlaczego ?

P@in

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, tu macie przykład jak mi kręci camtasia > http://www.youtube.com/watch?v=31_iVoXpefQ

dodam, że kiedyś kręciło dobrze, miałem małą przerwe i teraz jak włączyłem to dzieje się takie coś własnie i to we wszystkim czego bym nie nakręcił, ktoś wie czemu sie tak dzieje ?

za pomoc będą lajki,

a jeśli nie wiecie dlaczego to może podpowiecie jakiś inny program jakim moge nagrywać (oprócz frapsa i sony vegas bo mi nie działają)

będe wdzięczny :)

peind.png

Opublikowano

Bo Camtasia to program do nagrywania pulpitu nie gier. Pobierz Fraps lub Action Mirillis i tym nagrywaj filmy.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

chłopie jak chcesz nagrywać camtasiom gry to weź walnij się w łeb i usuń konto na yt...

jak up powiedział ściągnij program do tego przeznaczony i problem zostanie rozwiązany

Opublikowano

chętnie bym nagrywał frapsem czy action ale jak klikam klawisz odpowiedni aby zaczął nagrywać to nic sie nie dzieje

peind.png

Opublikowano

Hmm...

Daruj sobie nagrywanie czegokolwiek ...

Jak byś miał trochę oleju w głowie to byś poszukał na yt poradnika jak sie nagrywa.

Skoro nic nie nagrywa to jest znak żebyś tego robił :)

A tak serio, hmm fraps

naciskasz ten klawisz na którym masz podpisane wideo ?

masz miejsce na dysku ?

Masz pełną wersje ?

Opublikowano

@up

tak wszystko mam, ustawiłem sobie na F9 wciskam i nic sie nie dzieje

peind.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...