Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

    Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

    • Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

    👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

    Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sztabki


MagicznyMag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc dzis znalazlem strone z "Yangami za sms/przelew" i czy tak wgl mozna tej stronie zaufac ?

sprawdzal to ktos ? ;pp

 

Link : unitax.xaa.pl

Serwer Minecraft 1.6.4:

IP Serwera?

Tutaj masz: erionmc.hopto.org

Wejdz sprawdz i graj :-)

Opublikowano

To takie samo oszustwo,jak inne tego typu stronki.Kupuj tylko na Allegro,lub od zaufanych osób.

Sms na numer 92505 kosztuje 30,75zł.Oni napisali,że to 3 zł.A więc już widzimy pierwsze oszustwo.

Opublikowano

Zabulisz kase,a oni ci nawet nie podziękują:D Tyle dostaniesz:P

Najlepiej na allegro,bo jak nie da to możesz kontaktować się z allegro


Opublikowano

Oczywiście oszuści będę istnieć cały czas.


Jeżeli już masz coś kupić, to lepiej od sprawdzonych źródeł .



Jeżeli już wysyłasz sms tam gdzie na pewno stracisz kasę.


Lepiej Ci wysłać sms np. do domu dziecka gdzie komuś pomożesz, i zrobisz dobry uczynek.

"Ten co na ziemi ma miliony, dla Boga nie ma nic. Ten co na ziemi jest biedny, dla Boga w Niebie będzie bogaty."


Opublikowano

Strona bez polskich znaków, co już samo w sobie odpycha [Pewnie nie potrafią nadać odpowiedniego kodowania]. W zakładce, od kupowania jest: "Nazwa serwera" oraz "Jaki serwer" , może dla upewnienia? :D Strona pisana w HTML'u, jedynie skrypt wysyłający na E-mail ich upragniony kod, to PHP . Instrukcja godna podziwu, na prawdę! Host za 3 zł bez domeny oraz SMS Premium za 3.19 prawdopodobnie nie istnieje.

Resumując to bardzo zaufana grupa "bizneskidów", które próbują okradać osoby niekumate, tu się ich plan wali, ponieważ ludzie wysyłający na takie coś SMS, zazwyczaj nie mają na koncie 30.75, najgorzej jak się ma abonament .

Nie kupuj na takich stronach, jeśli już musisz to na Allegro.

 

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Czesc dzis znalazlem strone z "Yangami za sms/przelew" i czy tak wgl mozna tej stronie zaufac ?

sprawdzal to ktos ? ;pp

 

Link : unitax.xaa.pl

Odradzam tą strone.

 

Żadn firma sprzedająca yangi napewno nie miałaby darmowej domeny typu .xaa.pl . Na 100% to fake .

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...