Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Kostium system type28 na bince 4,16mb

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem używam liba na kostium system od black wolfa i udało mi się praktycznie zrobić pełne okienko ale zostało tylko ściaganie kostiumy i tu prośba do was czy wie ktoś jak to zrobić ? Nie pisać , że się nie da bo wiem , że da radę :) SS: http://scr.hu/16a1/lmdzx

Opublikowano

Usunąłeś SS...

Wytłumacz dokładnie co chcesz zrobić z tymi kostiumami..
Nie możesz ich ściagać czy ?

Quest wgrałeś? Jest Quest typu ' Ściagnij Kostium' - Ale też można i LPM ściągać...
Type/Subtype są od zakładania nie ściągania..

W ogóle nie zrozumiałem Twojego postu jakoś... Czego nie możesz zrobić?

Opublikowano

Wiesz, że nie używa się żadnych libów BlackWolfa? Bo może i dają system kostiumów czy system energii ale psują wszystko inne. ;>

Niby co psują?

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

No chodzi o sciaganie i nie questem bo takowa rzecz jest raczej nie mozliwa jak nakladanie libem a sciaganie questem . Nie chodzi mi o syfną imitacja kostium systemu questem tylko zrobienie cos a'la M2PL . SS jak nałożone : http://speedy.sh/b8vpM/0808-132816.jpg

Ja mam np swój serwer, tak?

I normalnie zakładam, ściagam Kostiumy klikaniem...

Bez żadnych syfów typu lib Wolfa czy coś.

Poszukaj bardziej sensownego sposobu na kostiumy , dopisz swoje które chcesz i problemu nie ma, ściągasz - Zakładasz jak chcesz, gdzie chcesz i kiedy chcesz... Bez kombinowania.:)

Opublikowano

<facepalm> Jak zrobię to questem to pierdolenie się z bonami co jaki kostium daje ale ok / Mam też od sylverwolfa ale te sciaganie dojebac -,-

Użyj liba Ricky92 zamiast pieprzyć głupoty jak to Ty je masz w zwyczaju.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

^^ Oj tam , że się raz pomyliłem to mi będziesz wypominać <LOL> by ricky rozwala mi się zamiast bojownika jakaś biała :|

Bo nie czytasz informacji zawartych w temacie z libem.

value3 musi być pełną dziesiątką.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Y-Y dobra nie robie tego kostium systemu -,-

To jak CI się nie chce to zrób przez Quest... Wgrywasz i masz. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...