Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VANSY

#mpcforum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EJ SERIO? NIE MÓWCIE :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO~...

Chodzi mi o linki sklepów typu vans.otwarte24.pl etc.

Gdzieś gdzie tanio kupie, proste. Nie chce mi się po allegrach szukać.

alepoco.jpg
Opublikowano

Jak chcesz sie lansowac na vansy to trzeba wydac hajs.
Nie ma szpanu w podróbach. (:
Nie wiem co to za moda na vansy..
Sam w nich chodze ale juz od jakis 3 lat, a nie jak pól polskich posiadaczy którzy w nich chodza odkad to jest modne.

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Jak chcesz sie lansowac na vansy to trzeba wydac hajs.

Nie ma szpanu w podróbach. (:

Nie wiem co to za moda na vansy..

Sam w nich chodze ale juz od jakis 3 lat, a nie jak pól polskich posiadaczy którzy w nich chodza odkad to jest modne.

Ale zamknij już mordę. Nie chce się lansować jak ty albo inne pedałki po prostu fajne buty, wygodne, miałem już je ale teraz tak opór do góry poszły, że nie będę wydawał tyle na buty elo.

;_____________;

Opublikowano

Ale zamknij już mordę. Nie chce się lansować jak ty albo inne pedałki po prostu fajne buty, wygodne, miałem już je ale teraz tak opór do góry poszły, że nie będę wydawał tyle na buty elo.

Nosisz vansy bo są modne ? jesteś pedałem elo.

; *

Opublikowano

Nosisz vansy bo są modne ? jesteś pedałem elo.

czuje ból dupy bo brak pieniążków na Vansy :c jaka szkoda :c

@antywarn mode ON

Jak mieszkasz blisko jakiś galerii handlowych to możesz kupić w nich bo na necie zawsze drożej cie to wyniesie i nie masz pewności że przyjdzie dobry rozmiar bo zawsze rozmiar jest inny :)

a jak już musisz kupić przez neta to http://answear.com/131-vans-m.html/cena,30,280/lista,new,40,1 na tej zwykle mojej dziewczynie zamawiam , i niby zawsze przychodzi dobry rozmiar i mają duży wybór

@edit

@down

To że nie masz kasy na buty (czy tam ci się nie podobają) to NIE masz prawa nazywać kogoś pedałem -,-

Ja sam nie nosze tych butów bo są ch*jowe i tak samo się w nich chodzi(wole najki), ale jest to moje zdanie i nie wyzywam inne osoby noszące je

Opublikowano

czuje ból dupy bo brak pieniążków na Vansy :c jaka szkoda :c

@antywarn mode ON

Jak mieszkasz blisko jakiś galerii handlowych to możesz kupić w nich bo na necie zawsze drożej cie to wyniesie i nie masz pewności że przyjdzie dobry rozmiar bo zawsze rozmiar jest inny :)

a jak już musisz kupić przez neta to http://answear.com/131-vans-m.html/cena,30,280/lista,new,40,1 na tej zwykle mojej dziewczynie zamawiam , i niby zawsze przychodzi dobry rozmiar i mają duży wybór

A więc tak, dupa mnie nie boli.

Po drugie nie nosze " vansuf " bo są nie modne i często są noszone przez xxx panów a po drugie nie wydaję więcej niż 100 zł na buty bo wydawać więcej niż nawet stówę to głupota.

; *

Opublikowano

Jak ja kocham polske <3
Ziomek chce kupic buty, nie stac go na nie wiec zaczął hejtowa tych ci je noszą od pedałów.
Dla mnie te buty sa wygodne, bo sa lekkie.

Pewnie Air maxy tez hejtujesz "buty dla dresów" bo kosztuja 300 pln :)

1375735056-U683421.png

Opublikowano

po galeriach się dużych przejdź, tam będziesz miał. Sam ostatnio w silesi byłem to w chuj tanio buty były, nie wiem czy konkretnie vansy.

ps. takie same tenisówki kupisz za 20zł, bez znaczka.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Eastend.pl za newstsellera dostajesz rabat 30zł, ja za vansy które mialy kosztować 230 bez przesylki zaplacilem 210. + w pudelku dostalem rabat 20% na nastepny zakup czyli +/- 40 zlotych, wychodzi mi, ze za buty dalem 170 :D

mychemv.png

Opublikowano

za 100 zl to tylko uzywka z allegro lub tablica.pl

- lepiej byś sobie porzadne buty kupił np. nike capri a nie jakis chłam "bo modne" ...

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...