Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Lib wC++ ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dowiedziałem się od pewnej osoby że w C++ można napisać tak zwanego liba, czy to możliwe ?

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Powiedzcie mi co ja to zrobię tka od siebie, czy potrzebuję wiedzę o C++ i uczyć się już określony czas

nexi.png

Opublikowano

Powiedzcie mi co ja to zrobię tka od siebie, czy potrzebuję wiedzę o C++ i uczyć się już określony czas

Tak, musisz się uczyć dokładnie dwa tygodnie i trzy dni.

Jak wyobrażasz sobie napisanie czegoś w C++ nie znając C++?

Opublikowano

Po prostu chodzi mi oto, że ja te liby potrzebuje tylko pod Metina, jako iż w IDa się nie orientuję, słyszałem że można napisać liba , podpiąć go pod plik gry i on będzie działał tak jak by edytować ten plik. Więc w tych libach wykorzystywane były by tylko funkcje z tej gry. Dlatego się pytam czy do tego co opisałem potrzebuję nauki C++, skoro i tak nie będę wykonywał żadnych operacji systemowych rozległych

nexi.png

Opublikowano

Czyli chcesz napisać hacka bez nzajomości języka programowania i asemblera? Życzę powodzenia, naucz sie C++ w stopniu PRZYNAJMNIEJ średnio-zaawansowanym to Ci mogę pomóc.

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

Ja nie chce napisać chacka, ja chcę stworzyć własne modyfikacje do tej gry, tyle że potrzebuje podpiąć lib pod główny plik Gry. Plik Gry jest napisany w Asemblerze to się zgadza, ale czy w takim wypadku gdy Assembler mi jest potrzebny a w C++ potrzebuję skonstruować sam plik, to czy opłaca mi się uczyć całej skrutatory języka ?

nexi.png

Opublikowano

Ja nie chce napisać chacka, ja chcę stworzyć własne modyfikacje do tej gry, tyle że potrzebuje podpiąć lib pod główny plik Gry. Plik Gry jest napisany w Asemblerze to się zgadza, ale czy w takim wypadku gdy Assembler mi jest potrzebny a w C++ potrzebuję skonstruować sam plik, to czy opłaca mi się uczyć całej skrutatory języka ?

Nie napiszesz liba do metina, nie znając c++ w stopniu przynajmniej średnio-zaawansowanym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...