Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zostaniesz połączony z serverem........

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pliki badara i na to pliki quentinosa i wisi mi na zostaniesz połączony z serverem. Pongi są na 100% dobre. Wiecie o co chodzi? launcher mam by terenzo jakby co i ten z 2010 z tą surką też nie działa.Może to root? jak mozecie to dajcie porty do odblokowania w portmapie na plikach quentinosa i porty do root. P.S. gdy wpisuje zle passy wisi na zostaniesz połączony z serverem i jak dobre tez. HELP !

Opublikowano

Porty do portmapa ci są nie potrzebne.

Pewnie masz złe rooty.

Albo to coś z serwerem.

I spróboj też nie uruchamiać żadnymi launcherami tylko binką z 2010.

Opublikowano

Jakie masz IP w rootach?

Bo tu nic innego niż same IP ... Musisz jeszcze raz wszystko sprawdzić...
Kilka lat temu jak robiłem hamachi miałem to samo, ale jakoś po restarcie kompa problem znikł. - Wiem, teoretycznie nie ma powiązania, ale czasem i tak może być.
Zrestartuj serwer, zmień IP na takie/takie i odpal ... Musi działać skoro wszystko działa . :D

Opublikowano

IP w rootach mam z normalną końcówką. Możecie mi dać plik game i metin.bin z pongiem 1234abc................. i testtes.............?

Może to coś pomoże chociaż jest i tak ale jak macie game 2019/2089 i binke z pongiem abcd... i testtes,,,,, to upnijcie mi to pls :D

P.S. zrobiłem server od nowa na plikach badara i nie wgrywałem plików by badar. Jest identycznie jak było.\\

Binka i game z pongiem na pliki 2010 i jak macie jakis launcher to też możecie podać

Opublikowano

Takiej binki nie posiadam.
Hm, czego to może byc problem.. Auth odpalone?
Wyślij

ps aux

To sprawdzę coś...

Pytanie jeszcze, czy porty bazy się zgadzają i reszty? Czy tylko Channeli?
Pokazuje Ci 'ON' czy nie?

Opublikowano

Emm... Masakra.

I jeszcze, czemu piszesz samo 'ps'? Nie działa Ci 'ps aux' ?

Jaki masz pong w plikach badara?
Czyj Client?

Skoro wina nie jest ponga.. Po zrestartuj serwer i włącz go jeszcze raz... powinno działać...

[Czy to wszystko jest tak dziwnie podpisane? Nie ma 'game' 'db' ?? Wtf?]

Moje ps aux np wyświetla albo channel_1, 2 i game, game99 , db.. A tu nie widzę, dziwne... ^.^

Zrestartuj serwer i spróbuj się połączyć, albo najepiej jak masz hamachi to wszystko wyłącz - Włącz i wtedy próbuj. Jeśli nie to pomoge Ci ze zmianą pongu.

Opublikowano

Klient pang.exe

Pong w game 2x 1234abcd5678efgh

a w bince się męczę..

dobra wyłączę wszystko i włączę

ale już tak robiłem i to nic nie dawało -.-

może całkowicie inne pliki? może te są zwyczajnie

zjebane?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...