Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mod]WoT Paczka modów by ritek5/Glabar

Glabar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

----------PACZKA NIEAKTUALNA----------

Witam.
Chciałbym zaprezentować wam paczkę modów, którą w całości sam sklejałem, jest ona dość lekka, przez co nie obciąża za bardzo gry, a nawet troszkę ją przyśpiesza.

Mody zawarte w paczce:

"Kodos Hitlog Only" - Wyświetla panel, na którym widzimy ile zadaliśmy dotychcasz w tej bitwie obrażeń, niesety, pokazuje tylko obrażenia zadane celom które widzimy, jak trafimy kogoś na ślepo, to mod tego nie uwzględni.

"Kolorowe komunikaty po bitwie" - Nazwa wszystko mówi, po bitwie mamy bardzo ładne i esetyczne komunikaty które pokazują ile kosztowała nas naprawa, ile amunicja, oraz ile otrzymaliśmy kredytów brutto.

"J1mBo Celownik" - Celownik który pokazuje ile mamy pocisków, odległość do celu oraz czas przeładowania w sekundach.

"Info Panel" - Po najechaniu wskaźnikiem na jakiś czołg, ujrzymy trochę informacji o jego dziale, pancerzu i czasie przeładowania.

"Modyfikowana minimapa" - Pokazuje więcej informacji na minimapie. Między innymi zasięg naszego widzenia, oraz kierunek w którym patrzymy.

"Zayaz battle interface" - Bardzo estetyczny Damage Panel z licznikiem czasu naprawy modułów.

"Radial Menu" - Lekko zmodyfikowane menu dowodzenia. Standardowe komendy zawsze są dostępne pod klawiszami F3-F7.

"Paintball Mod" - Zaznacza punkty przebicia i rykoszetu. Na zielone odbiło, na czerwono weszło.

"Rozszerzone statystyki" - Pokazuje dokładniejsze statystyki, np. w profilu można segregować według tieru, bitew, itd.

Skan:

Download:

ScreenShoty:

Kodos Hitlog Only:
hitlog1.jpg

Kolorowe komunikaty po bitwie:

kokos.jpg

J1mBo celownik:

image-1.jpg

Info Panel:

info-panel.jpg

Modyfikowana Minimapa:

gen2minimap84.jpg

Zayaz battle interface:

zayaz1.jpg

Paintball Mod:

paintballmod2.jpg

Rozszerzone statystyki:

userinfo0851mini.jpg

Aktualizacje:

v.0.7 Alpha - Usunięcie "mini damage panel" Dodanie "zayaz battle interface" oraz "rozszerzone statystyki".

v.0.6 Beta - Usunięcie Konturów od Lemona, dodanie skanu :)

v.0.6 Alpha - Utworzenie Paczki.

Poprzednie wersje:

Uwaga! Wszystkie mody z paczki są dostosowane do rozdzielczości 1280/1024, pod mniejszą rozdzielczością elementy mogą nachodzić na siebie, natomiast na większej może wyglądać mniej estetycznie.

O wszystkich aktualizacjach bede na bieżąco informował.

Jeżeli macie jakies propozycje modów które mógłbym dodać do paczki, napiszcie w komentarzu.

To moja pierwsza paczka, proszę o opinie.

Szukam skryptu do bola który pomoże wyjść z brązu dla free userów.

Opublikowano

bez skana nie ściągne bo szkoda konta. Mody fajne jak up powiedział nie za dużo nie za mało

dodaj skan to ściągne

Opublikowano

Już chwilka zapomniałem a byłem na jarmarku dominikańskim, sorki już wklejam, chwilkę.

EDIT: Plik jest za duży na virustotal ;/ Ma ktoś pomysł jak inaczej to zeskanowac?

Ok już zrobione. Własnie poprawiam.

Opublikowano

Skan wykonałem poprzez usunięcie jednego z modów, na szzęście był to tylko mod który pokazuje słabe miejsca, jęzeli chcecie go zobaczyć ponownie - napiszcie, ale nie będe mógł dodać na niego skanu.

Do ADMINA :

SKAN DODANY!

Opublikowano

@refresh

Opublikowano

@edit.

ze wszystkich tych modów działa mi tylko Paintball , i minimapa ,

Może ktoś powiedzieć czemu reszta nie działa ?

Opublikowano

@jugens

Skan jest podany od pliku RAR, czyli że strona zeskanowała całą paczkę.

@Mauurycy

Jeżeli możesz to załącz screena, zrób go w trakcie zwykłej bitwy.

Opublikowano

Tak będę. Jak długo będę mógł. A paczka się podoba?

Opublikowano

AKTUALIZACJA PACZKI

Obecna wersja: 0.7 Alpha ! Zgodna z WoT 8.7!

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przestańcie tu spamować. Paczka jest nie aktualna i proszę o zamknięcie. O jakimś keylogerze gadajcie sobie gdzie indziej. Ja nie wsadziłem keylogera do mojej paczki. STOP SPAM PLS.

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...