Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ][1.6.2] 4EverCratf - Survival + Factions | McMMo | OtherDrop | Działająca fortuna | Start Już dziś o 15:00 | 1 osoba = Vip !

Mr SereK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tnt rozwala obsa/wode/lawe ? :)

I ile slotow wgl?

Tnt nie rozwala tych blokow poniewaz to survival gdy gracze beda chcieli zeby rozwalalo to z pewnoscia zrobiie

slotow narazie 20 gdy bedzie wiecej graczy powiekszymy

Dodano Placenie itemami za gildie oraz kit start i tpa dla graczy

ITEMY NA GILDIE:

15 DIAMENTOW

25 Zelaza

25 Zlota

15 Szmaragdow!

pozdrawiam

Opublikowano

@UP

Też jestem ciekawy ?

Jeśli tamten serwer się zmieni to szkoda ;/ był super , a serwerów z itemami na gildie jest w Ch*j ...

więc jeszcze raz , jak będzie reset wszystkiego to ja nie gram :( Przykro mi

( NIE PRZEZ TO ŻE WSZYSTKO STRACĘ I BĘDĘ PŁAKAĆ ... PO PROSTU NIE PODOBA MI SIĘ SERWER Z ITEMAMI NA GILDIE . )

THP_1.jpg

Opublikowano

@UP

Też jestem ciekawy ?

Jeśli tamten serwer się zmieni to szkoda ;/ był super , a serwerów z itemami na gildie jest w Ch*j ...

więc jeszcze raz , jak będzie reset wszystkiego to ja nie gram :( Przykro mi

( NIE PRZEZ TO ŻE WSZYSTKO STRACĘ I BĘDĘ PŁAKAĆ ... PO PROSTU NIE PODOBA MI SIĘ SERWER Z ITEMAMI NA GILDIE . )

Jeszcze raZ? nie bylo zadnego resetu jeszcze

Opublikowano

ok. Gildie na itemy będzie nawet dobry. Bo bez sensu jest 500 gildii na serwie gdzie 460 gildii jest offline cały czas. Tak przy okazji to zapytam... Usunęliście sklepy? :D

_s0.zmniejszacz.pl_pizap.com137651119529

Opublikowano

ok. Gildie na itemy będzie nawet dobry. Bo bez sensu jest 500 gildii na serwie gdzie 460 gildii jest offline cały czas. Tak przy okazji to zapytam... Usunęliście sklepy? :D

Sklepy zostaly usuniete,Dodano dzialacy kit start/kit svip

oraz tpa

Opublikowano

Poszukuję ludzi, którzy chętnie będą na starcie i będą chcieli ze mną stworzyć gildię.

Kontakt:

GG: 42749471

Team-Speak na którym będę przebywał do czasu startu: ts.leagueofminecraft.com , Kanał #4

Opublikowano

Uwaga. Mam zamiar stworzyć gildię na serwerze. Osoby które będą chętne do gildii niech napiszą do mnie na priv. Dam im pewne informacje. Aby do gildii należeć wymagany jest tylko TeamSpeak 3. Nie musicie mieć mutacji ale dobrze by było mieć mikrofon. (Taka mała reklama)

Parę pytań do adminów:

1.Czy będzie nowa mapa?

2.Czy przedmioty będą zresetowane?

3.Czy będą sklepy?

4.(I najważniejsze xD) Czy będą klasy? :D

_s0.zmniejszacz.pl_pizap.com137651119529

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...