Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto jeszcze pamięta?

Gość petergood

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To było MPCForum.pl, w 2006 roku ;) Z tego co wiem, ten "capture" został wykonany kilka tygodni po starcie ;) Kokosz będzie wiedział :D

Opublikowano

N powiem, ze ja nie pamiętam tamtych czasów :D Alę podobno w tamtych czasach ludzie się palili do pomocy, a teraz to już nie zbyt :(.

P.S. Fajnie wyglądało, jeżeli to było naprawdę te MPC xD.

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Sb na forum to był głupi pomysł... heh, pamiętam te stare czasy :DDD

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Ciekawe czy już wtedy ktoś dostał warna bez powodu, za byle g*wno <3

Ja jestem tutaj raptem od 2010 roku, neta mam od 2009 i kompa, więc raczej niemożliwe jest to bym cokolwiek pamiętał ;D

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Wtedy, to nie było banów "Bo tak" i warny były przyznawane słusznie (Zgaduje ;) )

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Ciekawe by było, gdyby na następną rocznicę MPCForum.pl, zmienili styl na jeden dzień ;) Oczywiście, na ten stary :D

Opublikowano

Dużo ludzi zaprzecza wiarygodności tej strony. W sumie kto wie, ogólnie fajne narzędzie. Co do pomysłu up: niewykonalne, trzeba byłoby zmieniać wersję forum na starszą :-)

Opublikowano

Dużo ludzi zaprzecza wiarygodności tej strony. W sumie kto wie, ogólnie fajne narzędzie. Co do pomysłu up: niewykonalne, trzeba byłoby zmieniać wersję forum na starszą :-)

Wiem, bo dużo doszło do IPBoard od tamtego czasu ;) To była wersja 2.1.7, a teraz mamy 4.x.x ;)

Opublikowano

Shoutbox pamiętam, a jestem z wakacji 2008 ;D

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...