Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Woj człowiek - 1h czy 2h?

gw_skrzypek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale i tak hybryda na woja najlepsza.. Niech by jakis debil cie meczyl td, jakbys nie gral na pokojowym to przerzucasz sie na tarcze i cie smyra.. Co do szybkiej zmiany, hmm ja to mysle, ze opanowalem do perfekcji. Kiedy rzucam stuna tego obszarowego na kilka osob na tarczy, to potrafie zmienic tak szybko na topa, ze jeszcze koncowka animacji tego stuna bedzie rzucana toporem :D

Opublikowano

Wojownik jest stworzony do bycia hybrydą. Nie ma innego rozwiazania. Jest jedną z najtrudniejszych postaci. Wymaga najwięcej czasu na naukę. Tarcza służy mu jedynie do początkowego ogłuszenia i zablokowania skili. Reszta odbywa się toporem. Najbardziej czasochłonne jest opanowanie do całkowitej perfekcji uwolnienia przed stunem(jakimkolwiek), zmiany broni w tak szybkim tempie że blokadę skili wykonujemy toporem, wyczucie dystansu okrzyku( to chyba najprostsze) oraz używanie skilli w ruchu (wszystkich, to tyczy się wszystkich profesji)

Opublikowano

Dzięki za rady

Ja do 34lvl jadę w expa, potem jak będę miał broń +20 to jadę w PvP

Bo podobno nie opłaca się inwestować w broń jak się nie ma 34lvl

I niepewność moja jeszcze, żeby nie zakładać nowego tematu:

Wypożyczam sobie 3-dniowe bronie i zbroje - czy to opłacalne?

Bo dzięki temu mam 24lvl i biję potworki na 40

Opublikowano

Bronie z wypożyczalni w zupełności wystarczą do osiągnięcia 34 poziomu. (3-4 lata temu to się człowiek "męczył" z +7/8 a i tak się cieszył że ma + w itemkach :D) Następnie przerzucasz się na zbroje i bronie lochowe. Używasz ich dopóki, dopóty nie dostaniesz lepszych (pod względem ataku i obrony!) pvp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...