Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]League of legends

ZwierzuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbuję wyjaśnić problem. Jak gram w lola i tym samym rozmawiam przez skype/ts3 to oni słyszą dźwięk z mojej gry. Spotykałem się z tym także w innych grach, ale nie zwracałem na to uwagi. Teraz widzę jak to jest dla nich uciążliwe. Podam przykład. Odłączę mikrofon i następnie włączę jakiś filmik na YT -mówią że wszystko słychać. Tak jest z wszystkim. Nawet to powoduje echo..

Proszę o pomoc

Opublikowano

Windows Xp czy 7?

Jest to opcja Stereo Mix (mix stereo) która powoduję, że wszystkie dźwięki które trafiają do Windowsa trafiają także do komunikatorów.

Kliknij prawym na głośniczek na pasku urządzenie do nagrywania po czym ustawiasz jako urządzenie domyślne mikrofon. Następnie w skype musisz w opcjach regulacji głośności (podczas rozmowy masz takie kreski rozwijasz je i masz mikrofon głośnik itd... możesz sobie tam wszystko zmienić.) Zmieniasz tak samo na mikrofon. Powinno pomóc ta opcja jest bardzo przydatna podczas nagrywania lub gdy puszczasz często znajomym muzykę.

Opublikowano

Czemu zalozyles temat w dziale League of Legends, skoro problem lezy po stronie twojego komputera nie gry.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...